CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the scenes: Flier Klaar (Flierefluitertje Resident)

Home » Blog 2022 » Behind the scenes: Flier Klaar (Flierefluitertje Resident)

Vandaag mag ik Flier interviewen. Flier gaat voor CharitySL.nl hosten tijden ons event in november 2022. Flier heeft mij uitgenodigd bij haar mooie huis waar ze samen met haar partner Hennie Klaar woont.

Flier! Superleuk dat ik je mag interviewen. Wij kennen elkaar eigenlijk nog niet, dus voor mij en de andere lezers: Wie is Flier?
Flier is iemand die spontaan is en graag mensen leert kennen, makkelijk in de omgang, maar je moet haar niet bedonderen. Ik heb in het verleden veel gehost en dat vond ik altijd erg leuk om te doen. Ik mag ook graag knutselen op mijn landje en iedere keer richt ik het weer anders in. Daarnaast bezoek ik vaak clubs in de avonden al ben ik wel wat minder online tegenwoordig.

Hoe ben je bij CharitySL.nl terecht gekomen en waarom heb je besloten om mee te doen?
Eigenlijk door Rippie die zei: wij zoeken nog hosten en ik dacht aan jou. Verder heb ik in het verleden ook wel mee gedaan aan een event zoals het Glazen Huis in Second Life en dat vond ik heel leuk om te doen. Daarnaast heb ik zelf familieleden met kanker dus ik vind het een heel goed initiatief.

Wat zijn je verwachtingen voor CharitySL.NL 2022
Ik hoop dat we met z’n allen er een geweldig event van gaan maken en hopelijk wordt er veel geld ingezameld zodat er meer onderzoeken kunnen plaats vinden.

Wat zou je de bezoekers voor boodschap willen geven die het event dit jaar willen bezoeken?
Vraag lekker veel plaatjes aan, kom met een goed humeur en laten we er een prachtig event ervan maken met elkaar.

CharitySL.nl in actie voor KiKa vind dit jaar plaats van 23 tot en met 27 november 2022

~ Judy Flower ~

Categories: