CharitySL.nl zet zich jaarlijks in via Second Life voor het goede doel, tijd om eens terug te kijken naar de edities door de jaren heen. Want wat hebben we allemaal gedaan en beleefd tot zover. CharitySL.nl verbind en brengt ons allemaal in beweging.

2019

De allereerste editie! Met 3 enthousiaste leden met een bak aan ervaring in events in Second Life begonnen we CharitySL.nl vanuit de behoefte om voor het goede doel ons in te zetten en een event te starten, waar Serious Request in Second Life en Serious Second Life ophielden. Wat hadden we er zin in en wat was het spannend. We kozen voor het doel KWF, omdat wij allen hier veel mee op hadden. 29 November 2019 begonnen we dan met de opening. De techniek had heel veel voeten in aarde, maar toch lukte het weer om elk aangevraagde plaatje te draaien. Het was een kort event van 3 dagen, helemaal terug naar de basis. Vaste bezoekers van soort gelijke events wisten ons weer te vinden en Nederlands Second Life verenigde zich weer. De eerste opbrengst voor KWF was 326.058 L$! ❤

2020 de Speeltuin

Deze editie ging voor KiKa. Na een onderzoek via facebook ging daar het meest de voorkeur naar uit en gaandeweg merkten we dat KiKa meer onder onze huid begon te kruipen. Kinderen, ze moeten spelen en opgroeien en op het moment dat er kanker in het spel komt, dan is het leven en de wereld om ons heen onzeker. Ook de mensen om ons heen liepen warm voor KiKa. in 2020 hadden we te maken met Covid, maar gelukkig in Second Life kon alles doorgaan, zo ook CharitySL.nl voor KiKa! Deze editie verlengden we met een dag en zo werd het een event van 4 dagen. Het saamhorigheidsgevoel groeide en er werden zelfs 2 festivals georganiseerd ten bate van CharitySL.nl . Zo organiseerden Rockstage Dreamvenue en For The Love of Music beiden een muziek event met artiesten die optraden, de opbrengst van deze avonden gingen naar CharitySL.nl en daarmee naar KiKa. Tijdens ons eigen event was het ’s morgens weer steevast aan de ochtendgymnastiek met Dj Rippie ( en vooral veel koffie ), er was al Merchandise en Gacha. Het thema van het event was de speeltuin, wat stond voor het speelse en de onschuld van de kinderen. Er werd ook flink geboden op veilingen, traden er artiesten op en waren er al wat uitdagingen. Mede dankzij jouw inzet hebben we 930.600 L$ op kunnen halen voor KiKa.

2021 Somewhere over the rainbow

Voor de 3e editie van Charity werd er opnieuw gekozen voor KiKa! Op een groot festivalterrein in heel veel regenboog kleuren kwam Nederlands Second Life weer samen. Promotievideo’s, marktkramen, veilingen en raffles. CharitySl.nl breidde steeds meer uit, om nog meer te kunnen betekenen voor KiKa. Ook dit jaar organiseerde Winter, nu met Together As One,  een event voor CharitySL.nl, wat een enorme boost gaf . Het eindbedrag van 2021 was L$3.110.00 ! ❤

2022 Sweets for my Sweets

Een mierzoete editie op een sim die bol stond van suiker, snoepjes, chocola en alles wat lekker is en waar kinderen van houden.
In de voorbereiding van het event, overleed John, de man van onze host Marleen en vlak daarna overleed onze Dj Fred, de verloofde van Karin, geheel onverwachts, dit had heel veel impact in het Team. En maakte ons nog hechter.
We leerde Jenoah kennen, een lieve kleine Max verstappen fan, belast met kinderkanker. Door de persoonlijke verhalen leren we nog meer de noodzaak van actie voeren voor KiKa. De photobooth van Wendy werd druk bezocht, zo had iedereen een herinnering aan het event en was er weer een donatie voor KiKa. Thema dagen kwamen terug en ook dit jaar weer veel artiesten die zich belangeloos inzetten voor KiKa. Lichtjes avond en een uitdaging waarbij Toya moest zingen, alles resulteerde in een eindbedrag van L$ 1.970.000,-  ❤ Petra nam afscheid als Ceo en Toya en Rippie moesten weer hergroeperen.

2023 Enchanted!

Wendy kwam bij het team als manager, als aanvulling op Toya en Rippie om de taken goed te kunnen verdelen. Het Princes Maxima Centrum werd bezocht zodat er nog meer duidelijkheid kwam over wat KiKa doet en wat Kinderkanker voor impact heeft op de kinderen en de mensen om hun heen. Voor het grote event zelf waren er weer diverse andere events georganiseerd, waaronder een modeshow, danceshow, maar ook andere benefiet avonden, Gacha’s en diverse verkopen. De uitdagingen waren weer om van te smullen, de artiesten rockten en het was een heerlijkheid om elke ochtend Rippie een verrassing te geven. Eindresultaat 2023 1.289.875L$ ❤

2024!

Wat gaat het nieuwe jaar brengen? In elk geval een nieuwe editie van CharitySL.nl voor KiKa. Alle kans om weer mee te doen, samen te zijn en het allerbeste geven voor KiKa. Doe je mee? Als Dj/host of artiest? Of met veiling items, gacha items , merchandise, heb je een leuke uitdaging?

We zien naar je uit deze keer opnieuw, want we kunnen het alleen samen!

~Petra ~


Ontdek meer van CharitySL.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Comments are closed