CharitySL.nl komt van 20 tot en met 24 november 2024 weer in actie voor KiKa 

Hier is onze eigen actiepagina van 2024 bij KiKa: CharitySL.nl actiepagina voor KiKa, waar je ook donaties kan doen zonder in Second Life te zijn.

We willen voor KiKa minimaal 1500 euro bij elkaar krijgen met editie 2024.
Dat geld komt niet alleen van de verzoekjes en donaties maar ook van sponsors.
Op de sponsor pagina kun je zien hoe dit bij ons in zijn werk gaat en of je dit event wilt sponsoren op die manier. Als je vragen hebt stel ze gerust.

Kanker raakt ons vrijwel allemaal. Als de diagnose kanker valt stort je wereld in. Soms valt de diagnose al meteen na de geboorte…
Kanker heeft geen leeftijd en helaas krijgen kinderen ook kanker. Elke week krijgen 10 kinderen kanker. 19% redt het niet.
Dat willen we anders, dat moet anders. Ieder kind moet hun volgende verjaardag halen, spelen, naar school gaan, opgroeien, een toekomst hebben.

Kinderen horen niet in een ziekenhuis te liggen, te vechten voor hun leven, al die pijn te hebben. Niet nu al ‘een eeuwig mooi verhaal’ te worden zoals bijvoorbeeld Tijn, Mohammed, Guusje, Pedro, Nickie, Jan, Fatima ….

Wij willen met elkaar bereiken dat iedereen een mooie respectabele leeftijd mag halen en dat kanker de wereld uit gaat, een ziekte van het verleden wordt en geen enkel kind nog kanker hoeft te krijgen.
Met jouw steun kan KiKa wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker financieren zodat er op een dag geen kind meer kanker hoeft te krijgen.

En daarom komen wij weer in actie voor KiKa tegen Kinder Kanker.

Rond 8 uur komt de oncoloog. Hij geeft aan mij even alleen te willen spreken. Terwijl we de kamer uitlopen, zegt Guusje tegen Yvonne:
“Hij wil mij iets geven waarvan ik ga slapen. Dan word ik niet meer wakker. Dat wil ik niet.

Ik wil eerst Janneke, Lisa, Hans, Anton en Loes zien.”

Ze heeft gelijk. Ze heeft het begrepen. Ons kleine blonde meisje.
Even later zitten onze andere vijf kinderen rond Guusje’s bed. Samen met Yvonne en mij. Zo is het goed. Is Guusje bereid om te gaan?

Het infuus met slaapmiddel wordt aangesloten.

Ik buig me richting Guusje.
“Het is tijd om te gaan slapen. Tijd om vrij te zijn van pijn.”

Grote ogen kijken me aan.
“Maar dan ga ik dood. Dat wil ik niet. Ik wil blijven leven!”

KanjerGuusjeOntdek meer van CharitySL.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.