CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.NL Update

Home » Informatie » CharitySL.NL Update

Met dit stralende Hollandse zomerweer 😛 lijken de kortere, donkere en koude dagen nog ver weg, maar voor je het weet komt CharitySL.NL er aan !

Het zal je niet ontgaan zijn, CharitySL.NL is vol in actie! De tijd vliegt voorbij, en achter de schermen wordt er enorm hard gewerkt en worden de laatste puntjes op de i gezet . We proberen je middels de website en facebook dan ook bij te praten over wat er gaande is rond de actie.

Je kunt je voorstellen dat een event als CharitySL.NL veel voorbereiding vergt. En we zijn dan ook dankbaar voor alle hulp om ons heen . De datum van starten komt snel dichter bij en we hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als ons. Een weekend samen zijn, en genieten van je favoriete muziek en het contact leggen met nieuwe vrienden en oude vrienden. Een weekend lang strijden voor en aandacht vragen voor hetzelfde doel : zoveel mogelijk geld op halen voor het KWF!

Al dit enthousiasme werkt natuurlijk hartstikke aanstekelijk. Gelukkig kun je met dat aangewakkerde vlammetje zelf ook aan de slag om een bijdrage te leveren aan CharitySL.NL . Dit kan bijvoorbeeld door sponsor te worden, zie hier voor de tab sponsors op de website.

Zet de datum en tijd van het event in je agenda , dan zien we je graag snel bij CharitySL.NL!

 

Categories: