CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Het Doel 2019

Home » Het Doel 2019

Het gekozen doel door CharitySL.nl is in 2019 het Koningin Wilhelmina Fonds, afgekort KWF.
We willen voor het KWF minimaal 1000 euro bij elkaar krijgen met editie 2019.
Dat geld komt niet alleen van de verzoekjes en donaties maar ook van sponsors.
Op de sponsor pagina kun je zien hoe dit bij ons in zijn werk gaat en of je dit event wilt sponsoren op die manier.

Kanker raakt ons vrijwel allemaal. 1 op de 3 mensen krijgt kanker en nog meer mensen krijgen er zijdelings mee te maken.
Vanaf het moment je het woord kanker in je systeem hebt kom je er niet meer vanaf. Er is een leven voor de diagnose kanker en een leven na de diagnose.
Veel mensen zijn overlevers van kanker maar nog veel te veel overlijden aan de gevolgen van kanker en ondersteuning is heel hard nodig.

Het is hard werken voor zowel de patient als de omgeving van de patient. Onder andere ziekenhuisbezoeken en medicatie worden een essentieel onderdeel van je leven.

De laboratoria en artsen die onderzoek doen naar kanker werken samen met vele andere artsen gespecialiseerd in kanker en proberen zo de code van kanker te kraken.
Dit alles om de wereld kankervrij te maken. Dat kanker een ziekte van het verleden wordt. En we komen steeds een stapje dichterbij.

Maar onderzoek en medicatie kost geld, heel veel geld en wij gaan met elkaar daar een bedrag weer aan toevoegen zodat wij die dag snel mogen beleven.
Op naar een Kanker vrije wereld.