CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl 2022 Update

Home » Blog 2022 » CharitySL.nl 2022 Update

Het is al weer halverwege Mei, dat betekent nog een half jaartje tot aan het event. Nu zul je denken jeetje wat duurt dat nog lang… echter achter de schermen vind al zoveel plaats.

DOEL
KiKa is ons doel. Wil je weten waarom? Lees dan meer info via de button KiKa op deze website of lees een van de interviews van afgelopen jaren.

Algemene informatie van KiKa kun je vinden op: Stichting Kinderen Kankervrij – Genezingskans verhogen | KiKa‎

TEAM
Met een groot event als CharitySL.nl kun je je voorstellen dat er veel mensen nodig zijn om alles in goede banen te leiden.
Vaak horen we: “Ik wil wel helpen maar ik weet niet waarmee” of “ik durf niet zo goed”. Wij zijn ook ooit voor het eerst begonnen en je hebt meer talenten dan je beseft.

Heb jij een talent als DJ Schrijf je HIER in.
Heb jij een talent als Host Schrijf je HIER in of ben jij bijvoorbeeld de ultieme veilingmeester, heb jij veel contacten met creators en haal jij met je charmes de ene na de andere sponsor binnen? Of denk je te kunnen helpen op een andere manier? Schrijf je HIER in.

Heb jij een eigen bedrijf of wil je CharitySL.nl in actie voor KiKa op een andere manier steunen? Wordt Sponsor – CharitySL.nl

Heb jij andere talenten waarvan jij denkt dat deze van nut is voor CharitySL.nl of wil je graag meer weten over onze organisatie? Neem contact op met 1 van de 3 ceo’s, Rippie Clip, MsToya Bailey en Petra Oximoxi, en we nemen je graag mee in ons enthousiasme.

EVENT 2022
Het thema van het event van vorig jaar was “Somewhere over the Rainbow“. Wat het thema dit jaar wordt verklappen we nog niet, wel kunnen we melden dat het weer heel kleurrijk wordt.  Maar houd de website in de gaten voor teasers.

Natuurlijk is het concept het zelfde, we blijven jouw verzoekje draaien voor een mooie donatie aan KiKa. Daarnaast zullen ook de veilingen en raffles weer terug komen en natuurlijk staan er weer de nodige artiesten te trappelen om een geweldige show neer te zetten. En ook de Markt komt weer terug, je kunt je nu al aanmelden voor een kraam. Marktkraam huren op Event terrein CharitySL.nl voor KiKa 2022 – CharitySL.nl

GEEF HET DOOR!
Spread the word, betrek je vrienden erbij zodat we er ook dit jaar weer een geweldig event van mogen maken en een prachtig mooi bedrag aan KiKa mogen overdragen. Want alle kinderen zouden een onbezorgde jeugd moeten hebben en zich geen zorgen moeten maken om leven of dood.

CharitySL.nl 2022 vind plaats van 23 tot en met 27 november 2022

 

Categories: