CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Over 3 dagen is het zover!

Home » Informatie » Over 3 dagen is het zover!

En zo tikt de tijd door. Hij lijkt steeds sneller te gaan. Komen we toch nog wel wat dingen tegen die opgelost moeten worden en wat gelukkig ook lukt.
De zenuwen bouwen op even als de locatie die steeds mooier wordt. Donderdag wordt de landmark uitgedeeld en vanaf vrijdag kan iedereen daar terecht.

Er zullen kraampjes staan met gacha items die gedoneerd zijn en van elk verkocht item de opbrengst 100% direct naar CharitySL.nl gaat om het doel te halen en dat mooie bedrag
van € 1000,– te kunnen doneren aan het KWF.
Er zijn de vele anonieme donateurs waar we enorm dankbaar voor zijn, voor alle kleine en grote bedragen die jullie tot nu hebben gedoneerd voor het KWF.

Op een aantal plaatsen inworld staan de donatie terminals waar je terecht kan voor je donatie. Als vrijdag het event begint weten we hoeveel er de afgelopen maanden al door de vele donateurs is gedoneerd via die donatie terminals. Dat zal het start bedrag zijn van dit event, echter maken we pas op zondag bekent of we het totaal bedrag gehaald hebben, dat houdt het spannend.

Er is een Anonieme Hoofdsponsor bijgekomen. En ja dat kan ook, anoniem een bedrag doneren, neem contact op met MsToya Bailey als je dat overweegt.

Bij Crazy Dutchy wordt deze week extra actie gehouden waarbij de DJ’s, Hosten en Live artiesten hun tips aan CharitySL.nl doneren. Houden jullie ook een extra actie? Laat het ons weten zodat we dat kunnen vermelden.

Ja we zijn er klaar voor en enorm Dankbaar voor de Vuist die we met elkaar maken om Kanker de wereld uit te krijgen.

 

 

 

Categories: