CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Nog 8 en half uur op dit moment van schrijven tot de start

Home » Informatie » Nog 8 en half uur op dit moment van schrijven tot de start

Terwijl ik dit schrijf slaan de zenuwen toe, nog maar 8 en half uur en dan is het een feit. De eerste editie van CharitySL.nl, dit jaar in actie voor het KWF.
Niet zomaar een eventje maar één waar 11 maanden voorbereiding aan vooraf is gegaan. Waar we veel hebben geleerd voor volgende edities.
Zelfs vandaag bedenken we nog O’ dit en O’ dat.

We hebben dit jaar gekozen voor Back to Basic omdat we zoveel moesten leren en ondervinden. Niet moeilijker maken dan nodig is was ons moto tijdens deze organisatie.
Dat betekent ook dat dit een muziek event is voor jong en oud. Jij doneert en wij draaien. Er zal geen veiling zijn of afkoop.

Je kan ons op de locatie  suporten en vinden tussen de volgende Nederlandse tijden:
We starten Vrijdagavond om 22:00pm NLT tot 04:00am NLT.
Zaterdagochtend zijn we er weer om 09:00am NLT tot 03:00am NLT.
Zondagochtend zijn we er dan weer om 09:00am NLT en we eindigen om 23:00pm NLT met de bekendmaking van het eind bedrag.

We hopen dat jullie het naar de zin gaan hebben, dat de techniek ons niet in de steek zal laten en dat we zondagavond het beoogde doel hebben gehaald.
Er staan kraampjes met gacha spulletjes en kramen met kleding allemaal ten goede voor deze actie van CharitySL.nl voor het KWF. Dus kijk er rond en als je dat ene item ziet waarvan je denk ja die wil ik, koop het want het is gacha dus het is uiteindelijk mogelijk je enige kans om het nog te vergaren.

Er is gezorgd voor wat te drinken, gratis op de tafeltjes of aan de bar. De dansvloer is klaar en door er eenvoudig op te klikken en te accepteren dans je de eerste 6 uur van dit event met ons weg.
Maar ook een redelijk aantal gezellige zitjes verdeelt over de locatie zorgen ervoor dat je lekker je benen kan strekken als het toch teveel wordt. Chat relays over de locatie zorgen ervoor dat je je stem kan sparen en je dus gehoord wordt waar je ook staat.

Lag, ja we kennen die vervelende eigenschap van SL. Wij hebben ons best gedaan om zo min mogelijk lag gevende inrichting te gebruiken. Voor jezelf is dat ook mogelijk door bijvoorbeeld de huds die je niet nodig hebt af te doen. Twijfel je of je kwa scripts te ‘zwaar’ bent, er zal gratis een persoonlijke scriptcounter beschikbaar zijn om te controleren of je niet te ‘zwaar’ beladen bent.

Heel belangrijk ook, de donatieborden! Die mogen vanaf vanavond heel actief gebruikt gaan worden.
Ze staan nu nog op 0 L$. Dit komt omdat we de afgelopen maanden een ander donatie systeem hebben gebruikt op de verschillende plaatsen. Dat betekent dat de Linden dollars die al gedoneerd zijn niet vermeld zullen staan op de donatieborden die vanavond in werking gaan. Dit maakt het extra spannend of we ons doel hebben behaald of niet. Zondag weten we het pas echt.
Verzoekjes kunnen gedaan worden vanaf L$50.
Het doel is: 280.000 L$ en op dit moment van schrijven zou dat €1070,– zijn. We zijn uiteraard afhankelijk van de wisselkoers.

Dan natuurlijk willen jullie weten hoe je er moet komen, gelukkig is dat heel eenvoudig. Klik op de link en er opent zich een nieuw venster die je naar  CharitySL.nl brengt.

Laten we met elkaar er een geweldig feest van maken en al die mensen die nu op welke manier dan ook met die vreselijke ziekte kanker te maken hebben een warme deken bieden door deze Vuist met Elkaar te maken Tegen Kanker.

Categories: