CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Zaterdag en Zondag, wat een weekend!

Home » Het Event 2019 » Zaterdag en Zondag, wat een weekend!

Zaterdagochtend startte we om 9 uur weer op en het werd langzaam aan steeds drukker. hier en daar begaf een pc het, blauwe schermen werden genoemd en ja de techniek liet van zich horen. De verzoekjes mand deed het vrijdagavond moeizaam maar zaterdag kon het opgelost worden en konden we vrolijk verder. Mensen vroegen of het shirt te koop was dat de DJ’s en Hosten droegen. De verzoekjes die voorbij kwamen.. gelachen en genoten, soms even een oordopje in  maar allemaal tevreden. De overdracht van DJ op DJ gaf wat moeite maar het lukte steeds weer. Je hoorde ook dat huis bezorgt het ook druk had want er was geen tijd om te koken, er mocht niets gemist worden. De tijd vloog en voor we het wisten was het 3am en mochten we in bed.

Zondag begon wederom om 9 uur ’s morgens en de opstart was ietsje rustiger maar voor we het wisten stond de dansvloer alweer vol en werd er enthousiast gedoneerd en aangevraagt, ondanks dat het de laatste F1 race was die voor dit jaar werd uitgezonden. Het gevoel was ook wel van het is de laatste dag maar het duurt nog wel even. De tijd vloog dus en voor we het door hadden was het tijd voor een optreden van Sierio, die belangeloos en alles tips ook in het donatie bord liet stoppen. Een heel uur en diverse verzoekjes verder kwam de afsluiting dichterbij. De uren leken 3 dubbele uren op papier maar niets is minder waar. Het moment van de waarheid kwam dichterbij, zouden we het hebben gehaald of niet? Er kwam nog een anonieme donateur bij, we werden er stil van.

Met elkaar voor dat ene doel, een mooi bedrag bij elkaar brengen om te doneren aan het KWF.
Eigenlijk heb ik er geen woorden voor. Het gevoel van samen zijn en samen naar dat doel toe werken is zo immens.

Er waren veel bekende gezichten maar ook nieuwe gezichten. Mensen die gehoord hadden van de actie en dit weekend mee kwamen helpen doormiddel van verzoekjes aanvragen, gezelligheid en een lach en hier en daar een traan met een verhaal.
Die verhalen raken je diep omdat je weet hoe het is, omdat je daar ook bent geweest en ook met de angst, verdriet en helaas ook het verlies te maken hebt gekregen. Allemaal hebben we dat ervaren en voor een ieder was het nog een extra duwtje in de rug om het voor elkaar te krijgen. Dat ene doel te halen, om bij te dragen in het gevecht tegen kanker, voor hun die er mee te maken hebben.

Om te laten zien: “Ja dit gevecht is van jou maar je bent niet alleen.”

Het doel was samen komen en met elkaar, alle aanvragers/donateurs en sponsors, groot en klein, te doneren en muziek aan te vragen om 280.000 L$. Ruim € 1000,– (afhankelijk van de wisselkoersen) bij elkaar te krijgen.

Het is behaald en meer, om precies te zijn: 326.058 L$.
Dankbaar en trots op een ieder die hieraan mee heeft geholpen. Een immens warme gevoel omdat we met elkaar dit hebben gedaan.

Een mega groot, warm DANK JULLIE WEL!! want er kan veel georganiseerd worden echter zonder jullie krijg je dit soort dagen en momenten nooit voor elkaar.

Op dit moment is de omwisseling in gang gezet. Het omwisselen is een leuk avontuur geworden die we zeker zullen beschrijven als het geld op de rekening van het KWF staat. We hopen het eind volgende week rond te hebben.

Hieronder staan de foto’s van zaterdag en zondag om nog even na te genieten.

Categories: