CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CHARITYSL.NL 2020 HET DOEL

Home » Informatie » CHARITYSL.NL 2020 HET DOEL

CharitySL.NL 2019 ligt net achter ons en we zijn al weer in voorbereiding op het event van 2020.

Allereerst willen we graag weten voor welk doel we dit jaar in actie gaan komen en daar hebben we jou voor nodig : via de facebook-evenementpagina kun je stemmen op een goed doel. Je kunt kiezen voor 1 goed doel en dit kan tot 20 januari 2020. Het doel met de meeste stemmen wordt het project voor CharitySL.NL 2020 .

Het event kun je vinden op: https://www.facebook.com/events/445779096306599/?active_tab=discussion 

 

Wil je graag mee doen met CharitySL.NL 2020 als dj of host? Of heb jij of iemand die je kent talenten die het event nog meer kunnen verbeteren ? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je bij MsToya Bailey, Rippie Clip of Petra Oximoxi , we zien naar je uit!

Categories: