CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.NL 2020 komt in actie voor KIKA!

Home » Informatie » CharitySL.NL 2020 komt in actie voor KIKA!

Na het tellen van de stemmen, is KIKA uit de bus gekomen als doel waar jullie het meest op gestemd hebben. Foto is bijgevoegd, waarna de poll op facebook verwijderd zal worden.

CharitySL.NL vraagt dit jaar dan ook aandacht voor de allerkleinsten: Helaas kent iedereen wel iemand die te maken heeft gehad met kanker. Maar wat is kanker precies? En wat is het verschil tussen kanker bij volwassenen en kinderkanker? Dit en meer lees je op www.kika.nl . Elke 3 dagen sterft er in Nederland een kind aan kanker. Dit moet anders! Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter.

Jaarlijks worden er meer dan 5000 acties om geld op te halen georganiseerd voor KiKa. Deze steun maakt het mogelijk om kinderen met kanker beter te behandelen en te genezen!

CharitySL.NL wilt deze kinderen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor KIKA.

WAT KAN IK DOEN?

Je kunt op diverse manieren CharitySL.NL steunen. Zowel tijdens het event van 26 tot en met 29 november 2020, als bezoeker ( vraag je favorieten plaatje aan voor een donatie ) , als dj of host tijdens het event zelf. Ook kun je vooraf al geld in zamelen door bijvoorbeeld een kledingstuk verkopen ten bate van CharitySL.NL. Ook zullen wij gacha doen, dus heb je veel gacha’s afgelopen en veel items over, wij nemen dit graag aan om te verkopen voor het goede doel. Kun je prachtig zingen en doe je een benefiet avond ten bate van CharitySL.NL geweldig! Natuurlijk zijn wij benieuwd naar jullie eigen creatieve ideeën en initiatieven om deze actie te steunen. Veilingen zullen dit jaar ook plaats vinden, dus ben of ken jij een creator die graag mee wilt doen, laat het ons dan weten.

Via deze website en facebook  https://www.facebook.com/Charitysl.nl/ zullen wij jullie regelmatig informeren over de voortgang.

 

Tot Snel!

Categories: