CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the Scenes: Jack Marvin

Home » Team » Behind the Scenes: Jack Marvin

Vandaag was het de beurt aan Jack, de nieuwe aanwinst voor ons Team dit jaar. Nieuw en toch ook weer niet.

Vertel eens iets over je zelf, wat doe je zoal in sl bijvb. ?

Ik zit nu zo’n 13,5 jaar in Second Life. Ik houd me vooral bezig met bezoeken van clubs en tot een jaar geleden ook met DJ-en , dat ga ik in september weer oppakken want het is nu weer leuk om te doen. Het was gewoon te druk in mijn RL en hierdoor ben ik de laatste tijd niet zo veel online geweest. Bouwen e.d. doe ik niet, koop het liever.
Verder doe ik niet zoveel meer in Second Life. In het begin ben je erg druk met alles verkennen maar na zoveel jaar is dat voor mij wel een beetje voorbij ,dus best wel saai lol. Ik dj nu zo’n 13 jaar. In het begin van Second Life was het altijd Engels praten aangezien we toen een vriendengroep in een internationale dansclub hadden met allerlei nationaliteiten en een eigen eiland. Nu is het voornamelijk Nederlandse clubs waar ik kom.

Heb je al eerder meegedaan aan events in Second Life en hoe is dat bevallen? Wat maak je mee en waardoor is het dan zo bijzonder?

Ja, ik heb een paar keer met Serious 2ndLife meegewerkt, dat was erg leuk om te doen. Zeker een uitdaging omdat alles via verzoekjes gaat en je soms de meest vreemde platen moest zoeken. Dat is soms best wel even stressen om deze op tijd klaar te hebben staan. Maar vooral de gezelligheid met een hechte groep was zeer de moeite waard.
Daarnaast het goede doel waar het uiteindelijk om ging, het is een goed gevoel als je daaraan mee kunt helpen.

Hoe ben je bij Charitysl.nl gekomen en waarom heb je er voor gekozen om mee te werken aan Charitysl.nl ?

Ik werd voor de editie 2019 gevraagd maar toen ging ik in RL naar een concert van Beth Hart en besloot ik niet mee te doen. Dit jaar kreeg ik weer de vraag en ik wil graag meedoen. Ik verwacht dat het weer een gezellige boel wordt.

Wat spreekt je aan in het doel van de komende editie,  KiKa? Waarom vind jij het zo belangrijk om hier aandacht voor te vragen?

Kinderen met kanker is vreselijk, ze hebben nog nauwelijks een leven gehad. Hoe bescheiden ook, elke bijdrage is welkom. Ik sta helemaal achter dit goede doel. In het verleden deden we hetzelfde doel als op Radio 3 met het Glazen Huis, echter spraken die doelen me niet altijd even aan.
Maar dat is nu alweer wat jaren terug. De laatste actie week die ik meedeed was voor KWF, ook erg goed doel.
Dit is dicht bij huis en het is duidelijk waar je het voor doet.

Waarom zouden bezoekers CharitySL.nl moeten bezoeken volgens jou?

Voor de gezelligheid natuurlijk en de bezoekers kunnen hun favoriete muziek aanvragen voor een kleine bijdrage aan het goede doel.
Dus de combi van fun en bijdragen aan een goed doel.

Is er iets dat je mee wil geven aan de mensen die nog twijfelen?

Gewoon komen, we maken er een feestje van met z’n allen ?

 

Charitysl.nl 2020 vind plaats op 26 November – 29 november 2020 en staat in het teken van KiKa .

Categories: