CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Samen

Home » Acties 2020 » Samen

De handen in een slaan, of de handen in elkaar slaan, het kan allebei en heel belangrijk voor een doel als KiKa. Want het beste geven we SAMEN

De organisatie van CharitySL.nl is dan ook dankbaar voor alle initiatieven die er worden genomen. We hebben groot respect voor iedereen die ons meehelpt om van CharitySL.nl een succesvolle actie te maken. En dat gevoel van saamhorigheid, daar kan bijna niets tegenop. We hopen dan ook dat iedereen zich aansluit en zich in gaat zetten voor KiKa.


 

Het afgelopen jaar zijn er 2 festivals georganiseerd ten bate van CharitySL.nl. De opbrengsten hier van worden op het eindfeest van CharitySL.nl 2020 symbolisch overhandigd en daarmee wordt dan bekend wat dit heeft opgeleverd voor KiKa.

Rockstage Dreamvenue hield 25 en 26 april 2020 een benefiet voor KiKa, dit deden zij met Live-artiesten. 2 avonden lang werd er genoten van live muziek terwijl zij geld inzamelden voor het goede doel. De organisatie lag bij Raymond Breda. Er was sprake van een grote inzet van iedereen, waardoor het succesvol verliep. Wij spraken Raymond voor meer informatie over dit initiatief.

Hoe heb je gehoord van CharitySL.nl en hoe ben je er toe gekomen om zelf een actie op te zetten om er aan mee te doen?
Ik vind het zelf een heel goed doel en heb zelf mensen om me heen gehad die ermee te maken hadden. Daardoor was ik meer gemotiveerd om een grote actie te gaan organiseren en doe dat eigenlijk al jaarlijks ook.

Hoe zag jullie event er uit? op welke manieren zijn de donaties tot stand gekomen bijvoorbeeld?
We hebben geprobeerd al weken voor CharitySL.nl om de mensen warm te laten lopen en hebben ook op andere sims zuilen van jullie geplaatst en borden om de actie meer kracht te geven om het een groter succes te laten worden.

Wat heb jij met het doel KiKa?
Ik heb zelf 3 hele mooie meiden en zou me geen raad weten als mij dit zou overkomen. Ik wil proberen om zo mijn steentje bij de te dragen om de mensen die deze ellende meemaken toch nog een redelijk uitzicht te gaan geven op een snellere en beter genezingsproces zodat ze zo snel mogelijk weer verder kunnen met hun leven.

Zijn er dingen die je nog toe wilt voegen?
Buiten dat ik de mensen een gelukkig leven gun met hun geliefden en natuurlijk hun kinderen hoop ik dat met mijn bijdrage het een beetje draagbaarder gaat worden voor hun en dat ze snel de draad weer op kunnen pakken door middel van gedegen onderzoek naar deze vreselijke ziekte en dat het snel de kop ingedrukt kan worden.

For the Love of Music hield 11 en 12 juli 2 dagen lang een benefiet weekend voor KiKa, het F.L.M Summer festival met live artiesten. Diverse artiesten en hosts verleenden belangeloos hun medewerking voor KiKa. Met veel muzikale hoogtepunten was het genieten geblazen, maar was het doel ook duidelijk. Er werd hard gewerkt, veel informatie verstrekt over het doel en dit resulteerde dan ook in een prachtig resultaat.

Seli & Winter zijn de krachten achter dit initiatief en voor CharitySL.nl had ik een aantal vragen voor ze.

Can you tell me about your organization? members/ how was it created?
Well FLM is run by myself (Seli Blackmore) and 11Winter11, we are both performers here in SL and RL. I think the idea was first born for me RL a few years ago. My son had leukemia when he was 4 and I started a fundraiser for the Swedish child cancer society at that point. When I first got into singing in SL as well I really wanted to do something specifically to help children through this amazing community of talented people. Winter and I talked about it and he has an amazing way of getting things done not just talked about. So we started talking to artists and booked the first summer festival, and that’s when F.L.M or “For the Love of Music” was created.

How did you hear about CharitySL.NL en what is the reason why you also wanted to do something to?
Winter had been to a show that supported KiKa and we were both really excited because it was exactly what we had been looking for to start off with.

What did the event look like? what was the content?
The Festival was two days of music here in SLwith 10 Live Music performers a day. It was an amazing turnout and super fun. Since we do seasonal festivals this one was the summer festival so very boho beach inspired theme wise.

Plans for the future?
The next festival we will be doing is the Halloween one for feed a smile and after that our plans are to do KiKa for Christmas and Summer.


 

Het thema voor 2020 is  moeilijk en helaas soms pijnlijk herkenbaar dat veel mensen raakt. Veel persoonlijke verhalen komen naar boven, met tranen tot gevolg. Als jij jouw verhaal wilt vertellen dan horen wij jullie graag tijdens CharitySL.NL 2020 van 26 november 2020 tot en met 29 november 2020. Een virtuele schouder voor wie het nodig heeft en met elkaar geld bijeen brengen voor meer onderzoek.

Wil je ook weten hoe je meer kunt doen? Kijk dan op de sponsorpagina op de website of vraag Rippie Clip, MsToya Bailey of Petra Oximoxi voor meer informatie.

Categories: