CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Charitysl.nl 2020 Dag 1

Home » Blog 2020 » Charitysl.nl 2020 Dag 1

Gisteravond was het startsein voor de actie: charitysl.nl ten bate van KiKa. De opbrengst wordt gebruikt om de  kinderen en gezinnen te helpen die dagelijks te maken hebben met de gevolgen van kinderkanker . Met deze actie laten we onze verantwoordelijkheid zien en geven we een signaal af dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen.

Het was vanaf het begin meteen gezellig druk , de verzoekjes waren geweldig en ook de veilingen zijn gestart! Tot 03:00  uur hoorde je muziek van K3 tot stevige rock of dance nummers. Het stof is er af, en nu gaan we opbouwen tot de finale zondag avond.

Vandaag om 09:00 uur is de eerste dj al weer van start gegaan, dit had wat koffie nodig en ochtendgymnastiek. Maar er komen de hele ochtend al heerlijke songs voorbij!

Behalve verzoekjes en bieden op de veilingen, is het ook mogelijk om promo-items aan te schaffen, zoals deze shirts die je hier onder ziet.

Ook Gacha items staan op en rond de tafels, zodat je naast je donatie aan het goede doel ook een leuk item mee naar huis neemt!

Ook de komende uren zijn we bij je om al je verzoekjes en donaties in ontvangst te nemen, tot 03:00 uur vannacht!

We hopen jullie allemaal te zien, we hebben van vele al bijzondere verhalen gehoord over waarom jullie een verzoekje doen of wat jullie feeling met het doel is van dit jaar.

Categories: