CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CHARITYSL.NL 2020 DAG 2

Home » Blog 2020 » CHARITYSL.NL 2020 DAG 2

Geef wat je te geven hebt

en verwacht er helemaal niks voor terug

je zult versteld staan wat er dan gebeurt

je gelukkig voelen ging nog nooit zo vlug.

 

Daar zijn we op de zaterdag beland. Met gisteren de eerste volle dag achter ons, en wat voor een dag!

Verzoekjes en mand zijn er klaar voor

Vanaf 09:00 uur werden meteen de allerfijnste verzoekjes gedaan en daarmee super gedoneerd. De hele dag ging dit in een goed geolied ritme door tot vannacht 03:00 uur. De sponsorwand werd aangevuld met cheques en gisteravond werden er weer battles uitgevochten op het veilingbord. Zo gingen onder meer Items van Logo, Revival, Mina ,Goose en BOD onder de hamer, de veiling van Dj Martin was een ware veldslag.

Vanavond op de veiling: Items van Addams, Revival, Mina, Deadwool, Dj Toya en Vince Stryker. Deze laatste op de Veiling is jouw ultieme kans om je Sim te laten scapen!

Strijd verloren Beer

Naast de dj’s die jouw favoriete plaat draaien voor een mooie donatie, is er vanavond ook een Live artiest: Winter! Winter maakt Rock, blues en classic rock, hij zingt en speelt gitaar! Deze artiest wil je niet missen! Winter vind je om 21:00 uur Nederlandse tijd op het programma.

Muziek heeft de rode draad in het event, ook is er regelmatig ruimte voor de persoonlijke verhalen achter de ziekte kinderkanker.

Door zoveel mogelijk geld in te zamelen een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen kinderkanker. Het is mooi om daar samen mee bezig te zijn. Meer geld maakt meer onderzoek mogelijk. In de afgelopen jaren is het genezingspercentage van kinderkanker gestegen naar 75%. Het ambitieuze doel van KiKa is dat in 2025 95% van alle kankerpatiëntjes geneest en de kinderen minder last hebben van bijwerkingen bij de behandelingen. Daar willen we ons voor inzetten!

Kinderkanker slaat meedogenloos toe en we kunnen ons maar gedeeltelijk inleven in wat dit daadwerkelijk betekent. Wij staan aan de zijlijn van het verdriet en de machteloosheid maar ook van de vechtlust, de vastberadenheid en het optimisme. Een bezoeker zei het heel mooi; geen enkel kind mag dit overkomen. Hartverwarmend vind ik de reacties en giften van de mensen om mij heen , die ieder op eigen wijze hun steun hebben betuigd. Dank daarvoor!

Elke week krijgen er 10 kindjes kanker,

25% red het niet.

Categories: