CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Na CharitySL.nl in actie voor KiKa 2020

Home » Blog 2020 » Na CharitySL.nl in actie voor KiKa 2020

CharitySL.nl in Actie voor KiKa
Bijna een jaar geleden begonnen we te denken over het nieuwe event voor 2020. Hoe zou het gaan? Wat hebben we geleerd van editie 2019? Wat moet anders? Wat willen we anders en zo nog vele vragen.
Op Facebook de poll geplaatst en als doel kwam daar KiKa uit. Het plannen kon beginnen. Onder andere met inlezen, verhalen luisteren via YouTube, de website en Facebook weer wakker schudden om mensen te laten zien wat KiKa is, het event in elkaar zetten, Team samenstellen, vergaderen, overleggen, gacha, veilingen, jingles maken, sponsors zoeken, en praten, heel veel praten met onder andere Linden Lab en vele anderen om zo contacten te leggen voor ons event voor KiKa. Internationaal opgepikt worden en events die georganiseerd werden voor KiKa op verschillende momenten. Mensen die allemaal belangeloos meewerkte om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om op een dag alle kinderkanker te kunnen genezen. Overweldigend wat er allemaal gebeurde.

HOOP
Hoop is een woord waarvan we dit jaar nog meer dan anders de betekenis hebben leren kennen, want wie zou begin dit jaar hebben kunnen bedenken dat we zouden leren wat Lock downs zijn en avondklokken, in onze vrije wereld, waar we konden gaan en staan wanneer en hoe wij wilde. Nu moeten we verplicht een mondkapje op als we een openbare ruimte ingaan, nu moeten we afstand bewaren, nu mogen we met niet meer dan 3 personen bij elkaar zijn, op anderhalve meter afstand en wassen we onze handen 10 keer meer dan voorheen, nu moeten we onze geliefden via Zoom, Skype of Duo zien ipv elkaar een knuffel kunnen geven omdat er een onzichtbare sluipmoordenaar aanwezig is. Zulke eenvoudige normale handelingen die ons nu ook leren hoe kinderen met kanker geïsoleerd zijn omdat hun weerstand door de behandelingen die ze moeten ondergaan om te overleven zo laag is. Omdat kanker ook een sluipmoordenaar is.
En daar doen we het voor, voor elkaar en met elkaar zodat we de ander een kans op overleven geven. Want wat is het leven nog waard als we geen hoop op overleven meer hebben?

Vandaag, 11 december 2020, hebben we het bedrag van €2726,14 op de rekening van KiKa mogen storten. Dit kun je hier zien op onze 2020 actie pagina bij KiKa.
Een mega mooi bedrag dat we met elkaar bijeen hebben mogen brengen. Een bedrag waar KiKa enorm blij mee is. Ze waren verrast dat we zo royaal boven ons doel uit waren gekomen. Ook vertelde ze dat met dit bedrag niet 1 of 2 kindjes de kans op overleven hebben gekregen maar alle kinderen met kinderkanker. Omdat de onderzoeken naar alle vormen van kinderkanker zo door kunnen gaan.

Met elkaar hebben we dit gedaan. Dank jullie wel hiervoor!

Land van duizend meningen
Het land van nuchterheid
Met z’n allen op het strand
Beschuit bij het ontbijt
Het land waar niemand zich laat gaan
Behalve als….

‘T Land dat zorgt voor iedereen

~ Toya ~

Categories: