CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Together As One

Home » Acties 2021 » Together As One

Together we can do more! 

Afgelopen weekend vond het Together As One ( TAO) Easter Festival 2021 plaats.

Together As One (TAO) is een organisatie die periodiek Live Music Events houdt voor goede doelen die voor kinderen staan. In december was TAO in actie voor Feed A Smile, dit keer ging het event voor een prachtig bedrag voor KiKa.

Vorig jaar kwam CharitySL.nl in aanraking met Winter, toen tijdens het For the Love of Music Festival. Het was een bijzondere kennismaking met een bijzonder mens. Iemand die zijn hart volledig geeft en superfijne mensen om zich heen heeft. Winter is  een SL Live Singer! Hij maakt je bekend met Acoustic Rock en geldt als een hoogte punt tijdens de live events.

Het was was een bijzonder event, met grote artiesten, Nationaal en Internationaal. Namen als Hedy Patrucci, Bart Hoorenbeek, Wolfie Moonshadow, Merkabah Oh, FLY, Holly Giles, Max Kleene en natuurlijk Winter zelf.

De kracht van live music, ook met zo veel rake teksten. Maar ook met kleine liedjes, zelfs in het Nederlands (Hedy Patrucci ): mag ik dan bij jou bijvoorbeeld, en kom maar bij mij.
Je wilt elk kind beschermen en met het steunen van KiKa kun je dat nog meer doen!

De ervaring is dat muziek verbind, kinderen verbind. En United, samen, kunnen we zoveel mooie dingen doen. Waar je vandaan komt, wat je te besteden hebt, wie je bent, het maakt niet uit: Together we have it all.

Tijdens het event hebben we bijzondere verhalen gehoord, van degenen wie dagelijks te maken hebben met de gevolgen van kinderkanker.  Het is waar het allemaal om draait. Het versterkt het gevoel dat we met zijn allen moeten opstaan en mee helpen om Kinderkanker te genezen.

We voelen ons dankbaar dat zo velen met ons de levens van deze kinderen de moeite waard vinden en samen werken om tot een nog mooier resultaat te komen. Wat dat resultaat is van het TAO event maken we later bekend tijdens CharitySL.nl 2021: 25 tot en met 28 november 2021.

Bedankt Holly & Winter , Tao and all of the visitors ! We don’t know how to thank you!

Children Cancer-free Foundation | Help to fight childhood cancer (kika.nl)

~Petra~

 

Categories: