CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Help mee met de CharitySL.nl editie 2021 in actie voor KiKa

Home » Acties 2021 » Help mee met de CharitySL.nl editie 2021 in actie voor KiKa

We zijn bijna op de helft van april 2021 en corona beheerst ons leven nog steeds. In de zorg is dit vreselijk actueel, wordt niet over een avond klok, einde maatregelen enzovoorts nagedacht. Wordt alleen gehoopt dat het dit jaar onder controle komt zodat mensen weer meer kunnen, minder geïsoleerd hoeven te zijn en vooral er minder tot geen mensen ziek worden en overlijden door corona.

Mensen die met kanker te maken krijgen leven vaak al geïsoleerd, ook zonder corona. Hun immuun systeem wordt door chemo en bestraling onderuit gehaald waardoor ze extra vatbaar zijn voor allerlei ziektekiemen. En als je daar dan over nadenkt besef je dat je aan de corona regels houden maar een klein ding is tegenover je aan de kanker regels moeten houden omdat je voor je leven aan het vechten bent omdat je kanker kreeg.

In actie voor KiKa zijn we nu voor het 2de jaar en dat kunnen we uiteraard niet alleen daar kunnen wij jouw hulp heel goed bij gebruiken.

Draag jij KiKa en CharitySL.nl een warm hart toe en wil jij bijdragen aan een geweldig resultaat waarmee we KinderKanker steeds verder de wereld uit kunnen helpen?
Geef je dan op:

Wij zoeken Dj’s, Hosten en Team medewerkers voor taken achter de schermen.
Wil jij liever meewerken als sponsor dan kan dat vanzelfsprekend ook.

Meld je hier aan als DJ

Meld je hier aan als Host
(Als Dj en Host moet je beschikbaar kunnen zijn van 25-11 2021 t/m 28-11-2021)

Meld je hier aan als Team medewerker

Meld je hier aan als Sponsor

Namens CharitySL.nl
Dank je wel.

Categories: