CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl in actie voor KiKa

Home » Blog 2021 » CharitySL.nl in actie voor KiKa

 

Nog een paar maandjes en dan start CharitySL.nl weer.  Omdat het vorig jaar een groot succes was en het nog steeds erg nodig is hebben we besloten voor KiKa verder te gaan.

Helaas sterven er nog teveel kinderen, elke 3 dagen sterft er alleen in Nederland al een kind aan kanker hoe hard er ook gewerkt word vaak ontbreekt het aan de financiële middelen om zoveel mogelijk kinderen te genezen en de lange termijn bijwerkingen te onderzoeken op medicijnen die goedgekeurd worden.  Omdat je pas weet wat een medicijn doet na jaren na remissie of genezing, moet dit onderzocht worden.

Niet alleen de fysieke genezing maar ook een mentale gezondheid moet behouden worden. Na een periode van ziekte kan deze wel eens vergeten worden.  Hier is getraind personeel voor nodig om zowel kinderen als ouders op te vangen en ze door deze periode heen te helpen en natuurlijk ook erna.

Om deze redenen en meer gaan we ook dit jaar weer zoveel mogelijk muziek draaien tegen de kleine prijs van 50L$ al mag meer natuurlijk ook ?.  De DJ’s en Hosts staan weer voor jullie klaar om het super gezellig te maken maar dat kan natuurlijk niet zonder jullie, dus zet de datum vast in je agenda en houd de site en facebook in de gaten.

CharitySL.nl editie 2021 is van 25 november tot en met 28 november 2021

 

                                                                                  

Logo CharitySL.nl

Categories: