CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Somewhere Over The Rainbow

Home » Blog 2021 » Somewhere Over The Rainbow

Charitysl.nl 2021 waar staan we nu.

Het is al weer Juli. Dat betekent nog maar 5 maanden tot het event.

Weer gaan wij actie voeren voor KiKa, iets wat zo actueel is. Geen ver-van-je-bedshow, nee je bed staat er soms midden in. Het onderwerp Kanker bij kinderen is wat mij betreft nog steeds onder belicht. Daarom is het zo belangrijk om acties zoals deze te houden, zodat we er nog meer van leren en weten hoe we kunnen helpen.
KiKa is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek doet naar álle vormen van kinderkanker.KiKa heeft tot nu toe 180,3 miljoen euro beschikbaar gesteld voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Dankzij alle donaties, van kleine tot grote, is dit mogelijk gemaakt. Draag jij ook jouw steentje bij?

Waar zijn we nu zoal mee bezig?

  • Merchandise: deze wordt uitgebreid met unieke items, waarmee je ons nog meer kunt steunen
  • Thema: we bouwen verder op de speeltuin van vorig jaar en ontwikkelen die door op een playground voor jong en oud. We beloven jullie alvast heel veel kleur!
  • Team: We hebben een prachtig team van Dj’s en Hosts bij elkaar mogen krijgen, waarmee wij weer een prachtige editie willen neerzetten voor KiKa. Je vind het team HIER.
    De komende weken zullen wij nieuwe teamleden aan jullie voorstellen via een interview gesprek op deze website.

De tekst laat een jong meisje zien dat graag wil ontsnappen uit de “hopeloze mengelmoes” van de wereld, weg van de treurige regendruppels, naar een mooie nieuwe wereld die voorbij de regenboog zou liggen. Het toont de hoop op het openen van een deur naar een plek waar problemen verdwijnen. Het is een lied wat ik als kind zijnde veel zong, een lied wat heel dubbel voelt. Aan de ene kant dromen die je als kind hebt, aan de andere kant het lijden, overlijden, de andere kant van de regenboog. Ook staat die regenboog voor iedereen mag zijn wie hij of zij wilt zijn, iedereen is welkom.

Somewhere over the rainbow
Way up high
And the dreams that you dreamed of
Once in a lullaby

Oh, somewhere over the rainbow
Blue birds fly
And the dreams that you dreamed of
Dreams really do come true

Wat is er nu nog nodig?

  • Sponsors!: Ben of ken jij iemand die wilt mee doen en KiKa wilt steunen? Je vind de verschillende sponsor pakketten via Sponsor – CharitySL.nl
  • Gacha items: deze mogen ingelevert worden bij: charitySLNLGacha Resident.
  • Veiling items: deze mogen ingelevert worden bij: CharitySLNLVeiling Resident.
  • Denk jij dat je op een andere manier ook kunt helpen? Laat het ons weten.

~ Petra ~

Categories: