CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the scenes : Marleen Aboma (Marleen2015 Resident)

Home » Team 2021 » Behind the scenes : Marleen Aboma (Marleen2015 Resident)

We spreken met Marleen af: Marleen doet voor de eerste keer mee met Charitysl.nl! Natuurlijk willen we ook Marleen beter leren kennen en spreken af bij een haardvuur.

Marleen! Superleuk dat ik je mag interviewen. Wij kennen elkaar eigenlijk nog niet, dus voor mij en de andere lezers: Wie is Marleen?
Ik ben dus Marleen en ik heb voorheen gehost in clubs en dans nog met de chicks als achtergrond bij artiesten, daarnaast geniet ik van clubs bezoeken. Ik ben door mijn man nu alweer ruim 6 jaar geleden in sl gekomen. Hij was al eerder in Second Life door dat hij in de telegraaf een stuk over Second Life las. Over een Amerikaan die er schatrijk van was geworden. Hosten doe ik nu ongeveer 2 en een half jaar. Wat ik zo leuk aan hosten vind is dat je veel interactie hebt met je dj en met de bezoekers. Verder vind ik het heel fijn om samen tijd met mijn vrienden door te brengen op Second Life. We wonen samen met een groep vrienden op een sim.

Waarom ga jij dit jaar mee werken met CharitySL.nl?
Vorig jaar was ik als bezoeker aanwezig bij CharitySL.nl, ik heb nog nooit eerder meegewerkt aan een event zoals dit. Maar ik vind dat kinderen met alles een gelukkig leven moeten kunnen hebben, ook als ze ziek zijn van die vreselijke ziekte en dat ze beter kunnen worden gemaakt. Ik heb er een neefje aan verloren toen hij 13 was, die had een tumor in zijn hoofd en wij hebben het allebei ook gehad maar wij hebben het gelukkig overleefd. Dat maakt dat ik mij persoonlijk in wil zetten hiervoor.

Wat voor verwachtingen heb jij van het event?
Wat ik hoop is dat we weer veel kinderen kunnen helpen en dat we op een dag de laatste groep kinderen die nu nog niet geholpen kunnen worden dan wel kunnen helpen beter te worden. Als kersverse host laat ik alles op me afkomen. Ik kan mij er nog weinig van voorstellen hoe het event gaat verlopen, maar dat er veel emoties los zullen komen dat is wat ik wel al gemerkt heb vorig jaar en toen was ik nog niet eens in het Team.

Wat zou je de bezoekers voor boodschap willen geven ?
De boodschap die ik ze mee ga geven is dat wij met zijn allen er voor kunnen zorgen dat we alle kinderen een mooi en schoon leven kunnen geven zonder die gevreesde rot ziekte en dat iedereen KiKa kan steunen met zoveel mogelijk donaties. Elke linden telt!

Charitysl.nl 2021 vind plaats van 25 November – 28 november 2021 in actie voor KiKa.

~Petra~

Categories: