CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the Scenes: Fred Flinkstoned (Noob2nix Resident)

Home » Team » Behind the Scenes: Fred Flinkstoned (Noob2nix Resident)

Vandaag hebben we het interview met een van de nieuwe DJ’s in het Team, namelijk Fred.

Vertel eens iets over jezelf, Sl of RL dat mag je zelf bepalen
Ik ben Fred, 48 jaar en woon in Rotterdam. Al jaren ben ik op Second Life, waar ik mezelf graag bezig hou met dj-en en met spelletjes zoals Greedy. Daarnaast heb ik mijn vriendin leren kennen op Second Life en zijn we inmiddels al bijna 5 jaar samen. Op Second Life heb ik een landje wat ik deel met mijn RL moeder en RL zus. En naast Second Life hou ik me bezig met darten en muziek maken.

Waarom heb je er voor gekozen om mee te werken aan CharitySL.nl?
Door mijn vriendin ben ik bij Embrace gekomen en leerde ik CharitySL.nl kennen. En toen ik hoorde dat er gezocht werd naar DJ’s heb ik mij opgegeven omdat ik mij graag wil inzetten voor een goed doel. En zeker een goed doel als KiKa, geen enkel kind hoort dit mee te hoeven maken. En als ik hiermee een bijdrage kan leveren dan doe ik dat graag. En naast dat ik graag een bijdrage lever, vind ik het ook erg leuk om mensen te vermaken en ben ik gek op muziek. En hiermee word dit gecombineerd.

Heb je eerder meegedaan aan Events in Second Life wat was jou ervaring hierin?
ik heb niet eerder mee gedaan aan events. Maar ik heb wel heel veel mooie en leuke verhalen gehoord van voorgaande jaren, dat maakte dat ik heel graag mee wilde doen aan CharitySL.nl

Wat verwacht je van het CharitySL.nl voor KiKa event?
Ik hoop dat we met het Team en de bezoekers ontzettend veel lol en plezier zullen beleven. En ik hoop dat we een hoge opbrengst ophalen voor KiKa.

Wat zou je de bezoekers voor boodschap willen geven?
Samen kunnen wij een bijdrage leveren voor KiKa. En daarom roep ik iedereen op om langs te komen, plaatjes aan te vragen en te doneren. Stop nooit met het geloven in wonderen, want wonderen gebeuren nog steeds iedere dag.

Zeker weten dat die gebeuren, hopelijk in de toekomst voor meer kinderen, daar doen we het voor.

Charitysl.nl 2021 vind plaats van 25 November – 28 november 2021 in actie voor KiKa.

~ Josje ~

Categories: