CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl 2021 Countdown to the start

Home » Blog 2021 » CharitySL.nl 2021 Countdown to the start

Nog 34 dagen…. Voor sommigen is CharitySL.nl 2021 nog heel ver weg, voor de organisatie gaat het nu heel snel. Een goede voorbereiding is het halve werk en de acties vliegen in razendsnel tempo voorbij. De laatste puntjes op de i. De sim, de kleding, de borden, scripts, jingles, notecards. Contact met sponsors, veiling & raffle items verzamelen, merchandise afronden.

Voor wie denkt dat zo’n event in een paar dagen georganiseerd is die heeft het mis. Zodra het ene event stopt start meteen de voorbereiding op het nieuwe event. Ook wij schrikken af en toe wakker met een idee, schrijven het meteen op in ons schrift of onze georganiseerde ceo Rippie in de agenda. Er kan van alles gebeuren en je moet aan alles denken; wat als wanneer dit of dat gebeurd? Door ervaringen uit het verleden komen we beter beslagen ten ijs.

Vele acties zorgen voor geweldige donaties en die zijn er de afgelopen maanden al geweest maar daar over gaan wij tijdens het event meer vertellen.

Wat staat er de komende tijd op het programma? Wij gaan jullie alvast items laten zien waar op geboden kan worden tijdens de veiling en items die zijn aangeboden voor de raffle. Merchandise zullen we laten zien en sneak peeks van de teamkleding en de sim.

Recent heb ik onderstaande documentaire gekeken over kinderen met de diagnose kanker. Wil je een idee hebben waarom wij dit event ten bate van KiKa doen? Kijk dan deze documentaire en begrijp waarom wij met hart en ziel samen op staan in actie voor KiKa .

Pilotenmasker – 2Doc.nl

Help jij ook mee?

CharitySL.nl 2021 vind plaats van 25 November – 28 november 2021 in actie voor KiKa.

~Petra~

Categories: