CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl 2021 Het is bijna zover!

Home » Blog 2021 » CharitySL.nl 2021 Het is bijna zover!

Het is alweer bijna zover: Donderdag start namelijk alweer CharitySL.nl 2021. Van donderdag 25 November tot en met zondag 28 November komen we in actie. Dit alles met één doel : Geld inzamelen voor KiKa. En daarvoor hebben we jouw hulp hard nodig.

Waar in de eerste jaren vooral geld werd opgehaald met het draaien van plaatjes, wordt er de laatste jaren steeds meer rondom het evenement gedaan. Zo komen meer mensen in actie voor het goede doel. Er zijn sponsors, creators die items beschikbaar hebben gesteld voor de veiling en/of raffle, merchandise en een ware beleving op de sim. Stilstaan is er niet bij: buiten het wagen van een dansje, kun je helemaal losgaan op alle speeltoestellen, bubble poppen, schaken, dobberen en nog veel meer. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd, want op het KiKa-Terras kun je terecht voor een frietje, broodje en natuurlijk koffie.

Kom snel een kijkje nemen op de sim en kom alvast helemaal in de sfeer van het event.

Samen met jou halen we zo veel mogelijk geld op voor KiKa!

Taxi : http://maps.secondlife.com/secondlife/Tuvali/147/94/23 

 

Charitysl.nl 2021 vind plaats van 25 November – 28 november 2021 in actie voor KiKa.

~Petra~

Categories: