CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl 2021 Op weg op Vrijdag

Home » Blog 2021 » CharitySL.nl 2021 Op weg op Vrijdag

Na een voortvarende en energieke start van CharitySL.nl zijn we aanbeland op de eerste volle dag.

Zweten, lachen en veel dansen. De dj’s zaten vol energie tijdens de allereerste nacht van CharitySL.nl . De hosten dansen de blaren op hun voetjes. Terwijl bijna heel Nederland in slaapstand ging, waren de dj’s en hosten onvermoeibaar en dansten door tot in de vroege uurtjes. Vanaf 09:00 uur zijn we dan ook weer van start gegaan, waar we gebleven waren.

De eerste sponsorbedragen en speciale cheques uit acties zijn gedoneerd, de komende dagen zul je meer en meer zien wat er rond CharitySL.nl al gedaan is.

We zijn diep onder de indruk van de start van het evenement. Iedereen lijkt mee doen. Zo ging de eerste veiling, een prachtige boot van the Mesh Shop, voor L$10,000 over de bank. Er zijn zo veel initiatieven en de sfeer op de sim is ongelofelijk.

Ondanks de goede start vooral blijven doneren. Een tikkeltje hysterisch zijn we wel, maar we zijn nog lang niet bij de finish en willen nog heel wat doen om een prachtig bedrag naar KiKa over te mogen maken!

Programma vandaag:

Vandaag natuurlijk weer jouw favoriete dj’s en hosten die jouw donatie en verzoekje met liefde aannemen.

Verder vanavond 3 Live- artiesten:

11 am Slt : Stinna Sky

12 pm Slt : Hedy Patrucci

1  pm Slt : Khiron Ametza

Zij zingen graag voor KiKa! prachtige stemmen, dus mis het niet!

Hoe jij kan helpen? Doneer, vraag je plaatje aan, bied mee op de veiling, zet je zelf in de raffle, koop op de markt en merchandise. Sponsoren kan ook nog steeds.

Dit jaar zet CharitySL.nl zich in tegen Kinderkanker. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

http://maps.secondlife.com/secondlife/Tuvali/147/94/23

 

Liefs, Petra

Categories: