CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl 2021: De magie: wanneer mensen, muziek en missie samenkomen

Home » Blog 2021 » CharitySL.nl 2021: De magie: wanneer mensen, muziek en missie samenkomen

De magie: wanneer mensen, muziek en missie samenkomen

4 dagen CharitySL.nl 2021 het is een pracht. Het gevoel van saamhorigheid, het goede doel en de adrenaline zijn ongetwijfeld ingrediënten die ervoor zorgen elk jaar Second Life opstaat en samen werkt !

De vermoeidheid die parten speelt, de aangrijpende verhalen die voorbij komen en de – voor velen überhaupt emotionele – maanden met Covid zorgen soms voor hoog oplopende emoties bij het team.

CharitySL.nl 2021 Vrijdag.

De Vrijdag begon vroeg, en gezellig. Via de leukste dj’s & hosts kwamen de mooiste liedjes voorbij. De veilingen werden weer opgestart en de eerste live optredens stonden garant voor heel veel mooie momenten. Stinna Sky zong de sterren van de hemel: disney, barbie ; van alles kwam voorbij voor prachtige donaties voor KiKa. Hedy Patrucci zong zowel Nederlandse liedjes als Engelstalige. Somewhere over the rainbow raakte mij persoonlijk diep. Het is precies waar het over gaat. Dat stuk tussen leven en dood. De kinderen waar we voor staan. Hedy was zelf ook hoorbaar geraakt, de donaties gingen ook door het dak. We sloten de live-optredens af met Khiron Ametza uit Brasilie . Met zelfs wat Nederlandse woordjes sloot zij de avond spetterend af.

De avond en nacht ging verder met verzoekjes en veilingen, we sloten met wat foute uurtjes af voor iedereen zijn slaapzak op zocht. Sinds 9 uur zijn we weer van start gegaan.

De reportages op de stream, de persoonlijke verhalen van bezoekers, de bijzondere initiatieven en al die donaties, groot en klein; ze maken stuk voor stuk indruk. En terecht. De situatie waar kinderen en hun gezinnen in leven die te maken hebben met kanker. kunnen wij ons niet eens voorstellen. Dus om de blik op deze kinderen en gezinnen te geven is dit het minste wat we kunnen doen. Persoonlijk krijg ik zo’n warm gevoel van de bezoekers. Het zijn super lieve mensen. Iedereen staat mee te springen en te zingen. En al die verzoekjes en donaties, dat is hartverwarmend en indrukwekkend.

Om de week online ook gezicht te geven, is er veel gefotografeerd en gefilmd door Wendy. Dit vind je hier op de website en op facebook.

Vandaag

Vandaag via de dj’s en hosts die jullie verzoekjes en donaties weer aanpakken voor KiKa, gaan we natuurlijk verder met veilingen. Zo komen er items voorbij van the mesh shop, landscapes unlimited, Revival en Heart .

Dan vanavond 2 live optredens!

10 Am Slt Meeshy!

11 Am Slt Winter!

Ook zij zullen graag zingen om zoveel mogelijk te kunnen betekenen voor KiKa!

Samen de wereld een stukje mooier maken!

Liefs, Petra

Categories: