The Last day!

Vandaag is de laatste dag van CharitySL.nl 2021 ten bate van KiKa . De laatste requests worden nog binnengehaald en vanavond wordt bekendgemaakt wat de totale opbrengst is. 4 dagen CharitySL.nl wordt natuurlijk met een feestje afgesloten. We gaan nog één avond los samen. Het grote aftellen al begonnen. De laatste platen worden nog aangevraagd, de veiling draait overuren, de Markt raakt bijna leeg , de merchandise en raffle kunnen nog worden bezocht en alle donaties kunnen nog worden ingeleverd.

Zaterdag!

We blikken allereerst terug op de zaterdag. Het was dag 3 en wat een dag! Naast de leukste verzoekjes , de geweldige sfeer en de prachtige donaties was er ook veel emotie. CharitySL.nl draait er al vanaf het begin aan om dat mensen iets voor een ander doen, iets voor een ander over hebben en voor een ander geld inzamelen. Dat zorgt vaak voor grappige, leuke en vrolijke momenten. Maar héél soms komt er een verhaal voorbij waar je het niet droog bij houdt. Zo vertelde een bezoeker haar persoonlijke verhaal over een kind met kanker. En dan wordt je weer op de feiten gedrukt… het maakte iedereen stil .. dit is waar we voor staan. Hartverscheurend als je er aan denkt.

Het maakt ons maar weer eens te meer duidelijk dat we er nog lang niet zijn. We willen dat alle kinderen genezen! Een gezond kind heeft wel 100 wensen. Een ziek kind maar één…

In de avond waren er 2 live optredens! Van M-e-e-s-h-y en Winter! Meeshy combineerde Nederlands en Engels in spraak, maar zong naast een paard in de gang:  rock, pop, reggae en rap! Winter en CharitySL.nl hebben een bijzondere band: Tao en CharitySL.nl staan beiden voor kinderen! Winter zong met emotie, met plezier. Hij raakte ons en de donaties liepen hoog op! Soms heb je woorden te kort voor de dankbaarheid die je voelt, soms kun je niet genoeg zeggen.. Soms kun je alleen maar geven. En dat doen we samen!

Er kwamen zaterdagavond grote bedragen langs! zowel op de veiling , als op het donatiebord. Sponsors kwamen hun donatie doen en er werd aangevraagd tot in de late uurtjes.

De Finale!

Vanaf nu gaan we de laatste uren in, dat betekent dat je nog je plaatjes aan kunt vragen, de laatste veilingen worden ingezet , de laatste shirts, kanjer kettingen en meer, de markt, de laatste kans om mee te doen in de raffle. We zetten nog een keer extra aan , zodat we vanavond met een knaller eindigen! En zonder jullie zijn we nergens!

 

3FM Serious Request 2016 had een kleine held die het hele land aan de nagellak hielp. ❤Tijn❤.  Sanne Hans, nachtgast in het Glazen Huis, maakte die hartverscheurend mooie nummer voor hem. Tijn had hersenstamkanker en is in 2017 overleden. Hij blijft een eeuwig mooi verhaal.

Miss Montreal – ‘Tijn’ (official video) | Serious Request 2016 | NPO 3FM – YouTube

 


Ontdek meer van CharitySL.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Comments are closed