CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl 2021 : Bedankt!

Home » Acties 2021 » CharitySL.nl 2021 : Bedankt!

Mede dankzij jullie hebben we deze editie L$3.110.00 opgehaald voor KiKa. Een fantastisch bedrag. Dank jullie wel voor jullie bijdrage daarbij!

 

The day after :

Ineens is het maandag… Na een onrustige nacht met heel veel dromen wordt ik wakker… een glimlach, een vraag… is het echt over? Met de opgedroogde tranen nog op mijn gezicht van de finale en het met een traan in slaap vallen… Ik kijk op de whatsapp: ja de foto staat er nog het is echt! We hebben L$3.110.00 opgehaald voor KiKa.

De finale:

Gisteravond was de finale van CharitySL.nl 2021. En dat hebben we geweten… zoveel grote bedragen die langskwamen: de opbrengst van de veiling, de gacha, Bedragen die vooraf al bij elkaar zijn gespaard met diverse acties, Het bedrag dat TAO bijeen heeft gebracht in 2 events dit jaar voor KiKa: Ruim 2 miljoen L$!! Er kwamen hele mooie requests bij in de laatste uren. Heel veel dankwoorden om tot het ultieme moment te komen dat het eindbedrag werd bekend gemaakt.

Het event :

Er passeerden onbetaalbare momenten de revue. Ze staan stuk voor stuk symbool voor het team , artiesten en bezoekers die meer dan 100% gaven in die dagen en voor de vele, vele mensen die massaal in actie kwamen voor kinderen en hun gezinnen die te maken hebben met kanker . Met elkaar hebben we écht een verschil kunnen maken.

Wie erbij is geweest, weet het. CharitySL.nl is bijzonder. Alles om aandacht te vragen voor KiKa!

We hebben de afgelopen week met elkaar bewezen dat we samen iets kunnen doen in deze moeilijke tijd. Daarom ben ik ontzettend trots op de mooie initiatieven die ik in de afgelopen week en maanden voorbij heb zien komen. We hebben nieuwe mensen leren kennen, nieuwe liedjes geleerd, we hebben persoonlijke verhalen gehoord van mensen die dagelijks te maken hebben met de gevolgen van kinderkanker. Het heeft ons allemaal diep geraakt.

KiKa zorgt voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Bedankt

Persoonlijk ben ik te bang om mensen te vergeten als ik iedereen bij naam ga noemen, daarom wil ik iedereen bedanken. Bedankt dat je er was, bedankt dat je doneerde, bedankt dat JIJ het verschil wilde maken en KiKa wilde steunen. Bedankt bezoekers voor al jullie verzoekjes, donaties, het bieden op de veiling, de raffles, het kopen van items op de markt en de merchandise. De sponsors, creators die items hebben aangeboden voor de veiling en raffle, de marktkraamverkopers . De artiesten die hun hart uit hun lijf hebben gezongen!

Dan het team:

Wendy, Greetje H, Moon, Marleen, Greetje, Josje, Martin, Pingie, Fred en Tim: Wat hebben jullie ongelofelijk hard gewerkt. Trots op alles wat we samen bereikt hebben. Wanneer je samen werkt is er van alles mogelijk en dat hebben we laten zien!

Rippie & Toya : mijn lieve mededragers van dit event. Wat ben ik ontzettend trots op het werk wat jullie allemaal doen. Jullie doen alle dingen waar ik de ballen verstand van heb. En ben jullie dankbaar dat jullie mij laten doen wat ik leuk vind. Je komt het beste tot je recht wanneer je mag doen waar je talent ligt en wat je het leukste vind. Ik denk dat dat ook de combinatie is wat bij ons werkt.

Rippie jij zet ons steeds op de grond terug in de realiteit wanneer wij beginnen te dromen . Toya al zo lang mogen wij samen al werken aan mooie dingen, en ik hoop dat we dat nog lang mogen doen. Het is bijzonder waardevol en mijn hart vult zich met heel veel liefde en een smile on my face.

Dankbaar voor alles, dankbaar voor iedereen, dankbaar om zoveel te mogen betekenen voor KiKa.

We hopen in 2022 weer een nieuwe actie te mogen organiseren en we hopen ook opnieuw te mogen rekenen op jullie medewerking.

 

Namens de organisatie van Charitysl.nl 2021 Dankjewel!

Liefs,
Petra Oximoxi

Categories: