CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Het is gestort!

Home » Acties 2021 » Het is gestort!

We zijn ruim een week verder na het einde van CharitySL.nl in Actie voor KiKa 2021. Intussen zijn de eerste stappen voor CharitySL.nl in Actie voor KiKa 2022 alweer gezet.

Er moest echter nog 1 ding gebeuren om CharitySL.nl in Actie voor KiKa 2021 echt af te sluiten en dat is het bedrag van 3.110.000L$ overboeken naar KiKa.
Dit is een proces waarvoor we ons het eerste jaar van CharitySL.nl officieel bij Linden Lab hebben aangemeld, Petra, Rippie en ik, Toya. Aan het begin van het jaar geven we aan weer in actie te gaan en krijgen we netjes een antwoord terug dat we na het event aan moeten geven om hoeveel L$ het gaat en zij helpen ons dan verder.
Zodra de L$ in proces zijn bij Tilia is het wachten tot het op PayPal staat en na ongeveer 5 werkdagen is het dan zover. Je ziet hoeveel euro er is om te doneren.

Dit jaar heb ik met open mond naar het totaal bedrag aan L$ gekeken en kon het niet geloven. We kregen al bedragen door wat het ongeveer in euro’s zou zijn maar ja de wisselkoers en de transactiekosten maken dat je een slag om de arm houdt. Daarnaast klonken die bedragen ook eigenlijk zo ongelooflijk bizar.

Vandaag heb ik dan eindelijk het bedrag over mogen maken naar Kika dat wij met zijn allen bij elkaar mochten brengen, het Team, De Sponsors en alle Donateurs.
Het staat nu op onze actiepagina bij KiKa te lezen en ik zie het staan maar kan het nog steeds niet geloven. Wat een bedrag!
Wat ongelooflijk klein en dankbaar voel ik me, en ik niet alleen maar Rippie en Petra ook.

Met elkaar hebben we dit gedaan. Met elkaar hebben we kinderen een kans op leven gegeven, genezing dichterbij gebracht. Wat zijn wij TROTS op jullie die eensgezinds de handen ineen slaan om dit samen met ons te doen.
DANK JULLIE WEL!!

Het totaal bedrag gedoneerd aan KiKa is € 9.762,43. Er volgt nog een symbolische cheque overdracht en de brief voor Linden Lab vanuit KiKa  en we zullen dat uiteraard ook met jullie delen maar dit wilde we jullie nu bekend maken.

Categories: