CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

De symbolische cheque is overhandigt – Today we handed the cheque symbolic to KiKa (Dutch&English)

Home » Acties 2021 » De symbolische cheque is overhandigt – Today we handed the cheque symbolic to KiKa (Dutch&English)

———————————————————–Nederlands————————————————————-

Vandaag was het dan zover dat we als vervolg op de storting, zoals vermeld in het eerdere blog, eindelijk de symbolisch cheque konden overhandigen aan KiKa.
Vanwege Covid-19 was het via Skype.

Ook hebben we de bedank brief ontvangen van KiKa als laatste bewijs alles netjes afgehandeld is.

JP is vrijwilliger bij KiKa en hij vertelde over het Prinses Maxima Centrum.
Het Prinses Maxima Centrum is het grootste ziekenhuis en onderzoeks centrum ineen voor kinderkanker in Europa. Dit is een uniek concept voor onderzoek en samen bij het bed staan van het kind. Op deze manier kan behandeling verbeterd worden en nieuwe behandelingen uitgevonden worden.

KiKa is de grootste financiële partner van het Prinses Maxima Centrum en met onze donatie van € 9.762,43 helpen wij mee om het mogelijk te maken dat er een nieuwe verdieping bovenop het Prinses Maxima Centrum kan komen.
Het Prinses Maxima Centrum bestaat nu uit 5 verdiepingen waarvan de eerste 3 voor kinderen is en de 2 bovenste verdiepingen voor onderzoeken naar nieuwe behandelingen. De wens is dat er een extra verdieping op komt zodat er nog meer onderzoek kan worden gedaan naar de verschillende kinderkanker soorten.
Deze verdeling van de etages is om te zorgen dat de kinderen niet geconfronteerd worden met de onderzoeken en volledig in de aandacht blijven staan en kind kunnen zijn ondanks dat ze in een van hun zwaarste periodes van het leven zijn beland.

Tot vorig jaar was de overlevingskans 75%, dit jaar werd bekend dat de overlevingskans gestegen is naar 81% voor een aantal kinderkanker soorten, dit is een mega grote stap naar de 100% die we graag zouden willen zien en met elkaar maken we het mogelijk dat we dit zouden kunnen gaan beleven.

Dus wij willen jullie nogmaals bedanken voor al jullie donaties en als je inworld een donatiezuil ziet of als je in een van onze gacha winkels komt, doe een donatie, klein of groot. Of koop iets van de gacha spullen. Alles gaat naar KiKa want kinderen verdienen een kans om te leven zonder kanker en wij blijven in actie voor hun.

~ Petra, Rippie&Toya ~

———————————————————— English—————————————————————–

Today we finaly could hand over the symbolic cheque to KiKa. As told in the earlier blog we had allready donated all the money to KiKa but at that time we couldnt find a match to meet. Today it finaly could take place. Because of Covid-19 it was via Skype that we waved and talked with eachother.

Also we received today the thank you letter from KiKa as extra proof all is donated.

JP is volunteer at KiKa and he told us about the Princes Maxima Centre.
Princes Maxima Centre is the biggest care and research centre for childhoodcancer in Europe. Because only by working together intensively in research and standing together at the childs bedside, will new insights help to improve treatments and find new treatments. This is a unique concept.

KiKa is the biggest financial partner of the Princes Maxima Centre and with our donation of € 9.762,43 to KiKa we contribute to help building a new floor for research above the centre. At the Princes Maxima Centre are the first 3 floors only for the children and the top 2 floors are for research only. And the wish now is to build a third floor for more research. This construction of 3 floors for children only makes sure that the children not going to be confronted with the researches and that children gets all the attention and to keep them standing in the centre of attention. They can be child although they are in one of the worst times of their lifes.

Till last year was the survival rate for children with childhood cancer 75%, today it’s 81%, a big step they made to the 100% we would like to see and together we are helping to get there.

So again thank you all for your donations and if you see inworld a donation box or arrives at one of our gacha stores donate and/or buy, because the children deserves to have that chance of life without cancer.

~ Petra, Rippie & Toya ~

Categories: