CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the Scenes : Judy (JudithFlower Resident)

Home » Informatie » Behind the Scenes : Judy (JudithFlower Resident)

Vandaag mocht ik aanschuiven bij Judy. Judy is onze kersverse blogger en floor host bij CharitySL.nl in actie voor KiKa. We spreken af bij haar linden huis, op een prachtige sim met veel groen en rustige natuurgeluiden.

Hoi Judy, CharitySL.nl in actie voor KiKa is al weer over een 5 maanden. Onze lezers vinden het vast leuk om ook jou beter te leren kennen, mijn eerste vraag is dan ook, wie is Judy?
Ik ben officieel in het begin van 2009 begonnen op Second Life via mijn rl ex-man. Ik heb destijds in Second Life een poos in een band gespeelt en daarna eigenlijk aantal jaar niks bijzonders gedaan in Second Life.  Tegenwoordig blog ik voor een aantal winkels en ga ik graag naar live events, dans shows, kunstgalerijen en bezoek ik graag mooie sims. Ik hou van fotograferen, vooral landschappen maar helaas kom ik daar tegenwoordig weinig aan toe. Bijna dagelijks ben ik online, maar niet de hele dag.  En soms ben ik ook bewust 2 dagen even offline. Second Life is over het algemeen lekker ontspanning voor mij. Regelmatig bezoek ik liveshows of dj-sets en vind het gezellig om dan in local te kletsen met bv vrienden. Ik heb geen partner in Second Life dus vriendschappen vind ik wel belangrijk. Helaas is het best moeilijk om vriendschappen op te bouwen want iedereen heeft eigen leven en vaak al vrienden genoeg, maar ik vind het leuk om met veel verschillende mensen een gesprek te hebben.

Waarom doe jij dit jaar mee in het team van CharitySL.nl?
Toen ik de oproep zag wie wou helpen tijdens charitySL.NL dacht ik lijkt me leuk maar is het wat voor mij? Dus ik heb bij Toya aangegeven dat ik wel wil helpen als ze nog mensen nodig hadden. Toya vroeg mij toen of ik wilde gaan bloggen voor CharitySL.nl in actie voor KiKa. Ik moest er even over nadenken want dat had ik nog nooit gedaan.

Ik heb ja gezegd het geprobeerd en vond het best spannend maar ondertussen staan er al 2 blogs van mij op de website. Ook kreeg ik de vraag of ik tijdens het event als floor host wilde fungeren. In het verleden heb ik gehost. Ik heb dan ook ja gezegd ook omdat het me fijn lijkt om tijdens event zelf ook te kunnen helpen. Ik ken CharitySL.nl in actie voor KiKa omdat ik al aantal jaar als bezoeker langs kwam. Maar dit jaar voor het eerst in het team en dat vind ik best spannend.

Wat heb jij met het CharitySL.nl doel, namelijk KiKa?
Eerlijk gezegd ken ik persoonlijk geen kind dat de vreselijke ziekte kanker heeft maar ik heb genoeg gezien en gelezen erover dat ik weet dat er gewoon veel nodig is (onder andere geld) om al die onderzoeken mogelijk te maken. Daarom wil ik een handje helpen.

Wat heb je voor verwachtingen?
Ik hoop dat er veel mensen naar het event komen en mee helpen door bv een muzieknummer aan te vragen vanaf 50L of om mee te doen met de veilingen of gewoon doneren om te helpen. Daarnaast hoop ik dat ondanks het onderwerp, we allen een gezellige tijd zullen hebben.

Wat voor boodschap heb jij voor bezoekers aan het CharitySL.nl event dit jaar?
Kom zoveel mogelijk langs en help ons door te doneren voor dit mooie maar trieste doel.

CharitySL.nl in actie voor KiKa vind dit jaar plaats van 23 tot en met 27 november 2022.

 

Categories: