CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the scenes: Vi Fae Viper (Vi Fae)

Home » Blog 2022 » Behind the scenes: Vi Fae Viper (Vi Fae)

Vandaag mag ik Vi Fae interviewen voor charitysl.nl bij haar mooie huis aan het water waar ze samen met haar partner Adrie woont.

Vi! Superleuk dat ik je mag interviewen. Wij kennen elkaar eigenlijk nog niet, dus voor mij en de andere lezers: Wie is Vi?
Ja dat is waar we kennen elkaar wel al een paar jaartjes, maar goed meer van elkaar tegen komen overal dan weten wie wie is. Wie ben ik ja een goede….Ik ben met Second Life ooit begonnen omdat ik iets te doen wilde hebben. Deed ervoor jaren aan paint shop pro forms en maakte daar veel wens plaatjes en wat er verder aan vast hing. Zo schreef ik er ooit lesjes voor. Maar gedurende na 10 jaar wilde ik wel is weten wat Second Life in hield. Ik kende het van reallife vrienden (waarvan beide niet meer in sl zijn inmiddels) en was nieuwgierig waar hun het over hadden. En zo belande ik hier en vond al snel leuk om zo met meer mensen in contact te raken, en ook dingen te kunnen leren weer want we zijn daar nooit te oud voor. Wel begon ik met mijn eigen rl naam in sl oké wel iets anders geschreven als Bijanka en heb ook door 13 jaar heen nu veel gedaan van paaldansen tot hostess headhost, twee maal een club waar ik co owner van was, een sim met woningen runnen, kleding maken ( waar ik ondertussen mee gestopt ben) en DJen wat ik al doe sinds 2010 en nog steeds leuk vind.Hoe ben je bij CharitySL.nl terecht gekomen en waarom heb je besloten om mee te doen?
Ik ken de acties al voor vele jaren, voorheen sponsorde ik via me winkel en plaatste dan ook op mijn sim kiosken etc. Nu werd ik gevraagd en ook Adrie of we oren hadden om te helpen doormiddel als DJ. Voor Adrie kon dit helaas niet doorgaan ivm rl werk maar ik daarin tegen vind het wel een leuke en ook vooral mooie uitdaging. Het is een uitdaging voor mij als DJ omdat ik soms voor grote events eng vind, maar het doel daar sta ik 1000% achter dat helpt wel mee. Ooit in begin 2010 heb ik al eens meegeholpen met organiseren aan een event voor ’t ophalen van geld voor KiKa. Dit door een heel weekend van vrijdag ochtend tot zondag middernacht 24/7 samen met DJ’s en Live artiesten bezig te zijn. Daardoor draag ik KiKa al jaren een warm hart toe.


Wat zijn je verwachtingen voor CharitySL.nl 2022?
Dat we er gezamenlijk als Team op terug kunnen kijken samen met de bezoekers, op een geweldige tijd en een mooie opbrengst.
Wat zou je de bezoekers voor boodschap willen geven die het event dit jaar willen bezoeken?
Wees zuinig op elkaar zorg een beetje meer voor elkaar en vooral help kinderen die al ziek zijn tussen alles door kind te blijven. Support en ondersteun dat o.a. met doneren van wat geld zodat er meer onderzoeken gedaan kunnen worden om de kinderen nog meer te helpen. De wereld zit al zo beroerd in elkaar helaas.

CharitySL.nl in actie voor KiKa vind dit jaar plaats van 23 tot en met 27 november 2022

~ Judy Flower ~
 

Categories: