CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the scenes: Mere Wolf Twintrouble (Meredyddroguestar Resident)

Home » Blog 2022 » Behind the scenes: Mere Wolf Twintrouble (Meredyddroguestar Resident)

Vandaag mag ik aanschuiven bij Mere. Mere is onze kersverse Host bij CharitySL.nl in actie voor KiKa. We spreken af bij Winter’s. Dit is een venue waar  een gezellige avond gehouden kan worden met vrienden, familie en zangers als bijv. als Winter, de eigenaar, een afzegging heeft vanuit een andere venue waar hij zou gaan optreden, dan kan er alsnog gezongen worden. Aangezien Mere haar hele Second Life leven host/manager en co-owner is geweest, kan zij hier perfect mee uit de voeten.

Hoi Mere , Charitysl.nl is al weer over een 2 maanden. Onze lezers vinden het vast leuk om ook jou beter te leren kennen, mijn eerste vraag is dan ook, wie is Mere?
Ik ben op Second Life gekomen in 2007 via mijn toenmalige bonuszoon. Dan ga je eerst Second Life ontdekken: alles was nog pre-mesh en flexi. Op een gegeven moment kwam ik in een club met destijds eigenlijk alleen maar DJ’s. Ben toen Host geworden in een Engelstalige club. Later kwam ik op een Nederlandse sim terecht (die niet meer bestaat). Ik heb daar een geweldige tijd gehad met hosten en ben toen zelfs manager voor de hosts geworden. Op een gegeven moment ben ik een paar jaar er tussen uit gegaan, het werd allemaal even teveel. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en toch maar weer een profiel aangemaakt. Toen was er al veel veranderd in de venue’s. Heleboel live zangers en mesh had ook zijn intrede gemaakt en tja toen kwam ik bij Vincent’s Jazz&Blues bar terecht en daar ben ik blijven hangen. Een geweldige tijd gehad, het tot Co- owner geschopt maar aan alles komt een eind. En nu host ik bij verschillende venues.  Ik werk ook bij het management team Lone Star dat onder leiding van Olivia Rumble staat. Dat is ook gaaf om te doen. Voor de rest ben ik shop addicted en breed tussendoor ook nog KittyCats.

Wat is er zo leuk aan hosten?
Het publiek en de zangers, de interactie met iedereen, lekker gek doen en proberen om zoveel mogelijk tips binnen te halen voor de artiest en de venue. Ik probeer iedereen een beetje aandacht te geven vanaf het moment dat ze mijn radar binnen springen. Soms kan het vreselijk druk zijn met notices maken en group-im’s en dan ook het heen en weer switchen tussen schermen. Maar hoe meer drukte, hoe leuker ik het vind en hoe hyper ik word.

Waarom doe jij dit jaar mee in het team van Charitysl.nl?
Omdat KiKa gewoonweg een heel goed doel is en ik heb in het verleden ook al mee gedaan met FLM (For the Love of Music) en dat was ook  een festival voor KiKa en andere charitys op Second Life. Dan heb je natuurlijk ook nog eens TAO (Together as One), die ook onder andere voor KiKa hebben georganiseerd en toen Toya me vroeg of ik wilde Hosten bij CharitySL.nl in actie voor KiKa zei ik eigenlijk gelijk JA. Ik heb er zin in om mijn vingers blauw te typen om maar zoveel mogelijk donaties binnen te halen :)))Wat heb jij met het CharitySL.nl doel, namelijk KiKa?
Het is een vreselijke ziekte voor jong en oud en er moet gewoon weg meer onderzoek kunnen komen om het voor die kleintjes makkelijker te maken om  te genezen zonder al teveel pijn en extra ziek te worden van de chemo.

Wat heb je voor verwachtingen van het event en wat voor boodschap heb jij voor bezoekers aan het CharitySL.nl event dit jaar?
Jeetje daar vraag je me wat, ik hoop gewoon dat we een kickass-event gaan neerzetten met zijn allen. Niet alleen de medewerkers en mijn collega Charitysl’ers, maar iedereen die komt om te doneren en om zijn tijd door te brengen. Dat we ons steuntje bij kunnen dragen in het verslaan van Kinderkanker en een beetje vreugde en een glimlach op die koppies kunnen  toveren.

Kom gewoon met zijn allen naar CharitySl.nl en geef met je hart elk bedrag groot of klein. We zijn er nu al heel dankbaar voor.

Vraag je hele vriendenlijst om langs te komen en te doneren. En op de webpagina van CharitySL.nl kan je ook een donatie doen zonder dat je in Second Life bent dus er is geen reden om niks te doen.

CharitySL.nl vind dit jaar plaats van 23 november 2022 tot en met 27 november 2022 en staat in het teken van KiKa.

 

 

Categories: