CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the scenes: DJ Zoey Pierce ( Zoey Lane)

Home » Blog 2022 » Behind the scenes: DJ Zoey Pierce ( Zoey Lane)

Vandaag mag ik Zoey interviewen. Zoey gaat voor CharitySL.nl in actie voor KiKa DJ-en tijdens ons event in november 2022. Ik ben door Zoey uitgenodigd op haar mooie woonboot.


Zoey, superleuk dat ik je mag interviewen.. Voor iedereen die jou nog niet kent, wie is Zoey?
Oei…haha
Ik ben iemand die positief in het leven probeert te staan ondanks vele tegenslagen. Ik hou van lachen. Hou van muziek en veel meer.
Mijn motto was altijd alles 1x proberen in Second Life haha. Ik heb een aantal jaren geblogt, ben host geweest en heb een live muziek venue gehad. Ook heb ik make up en kleding gedesigned en zo zijn er nog vele dingen die ik gedaan hebt.


Hoe ben je bij CharitySL.nl terecht gekomen en waarom heb je besloten om mee te doen?                                                                                                      Het was altijd al mijn droom geweest om DJ te zijn voor charity events. Zelfs toen jaren geleden met glazenhuis event. Ik keek tegen de DJ’s op. Nooit heb ik gedacht om zelf DJ te worden. Was altijd de Host haha. Tot dat ik Petra zag op een van mijn sets. Las haar profiel en sprak met haar. Dat deed me besluiten om de sprong te wagen en om de apply te doen. Zoals ik al zei het is altijd al een droom geweest.


Wat heb jij met het CharitySL.nl doel, namelijk KiKa?
De wereld is kleiner dan je denkt. Ik heb een zoontje met down syndroom en hij heeft daarbij ook een hartafwijking. Vanaf zijn geboorte zijn we al aan het vechten voor zijn leven. Vechten voor het leven van je kind is zo mega zwaar.
Ik weet dus helaas hoe zwaar het is voor ouder en kind en kan zo mijn stukje bijdragen om samen een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor KiKa.

Wat zijn je verwachtingen voor CharitySL.NL 2022
Gezelligheid, goede muziek en flink veel geld bij elkaar brengen voor goede doel.Wat zou je de bezoekers voor boodschap willen geven die het event dit jaar willen bezoeken?
Geniet, geef elkaar een hand en laten we samen het beste er van maken. Positiviteit. En het goede doel dat zo belangrijk is om te supporten.

CharitySL.nl in actie voor KiKa vind dit jaar plaats van 23 tot en met 27 november 2022

~ Judy Flower ~

Categories: