CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the scenes with: Zangeres Sierio Bashly – Blinker (sierio.blinker)

Home » Acties 2022 » Behind the scenes with: Zangeres Sierio Bashly – Blinker (sierio.blinker)

Vandaag ben ik bij het mooie huis van Sierio en haar partner Angelo gelegen aan het water waar ik Sierio wat vragen mag stellen. Sierio is 1 van de live artiesten die gaat optreden tijden het CharitySL.nl in Actie voor KiKa event.


Hallo Sierio, wat fijn dat ik bij je mag zijn. Vertel eens ; wie ben je, hoe ben je in Second Life gekomen en vertel eens meer over je zangcarrière.
Mijn naam is Sierio Bashly – Blinker. Ik ben via vrienden in SL terecht gekomen op 23 november 2007, bijna 15 jaar geleden alweer ?. Ik vond het zo bijzonder dat ik Angelo mijn partner mee heb gesleurd naar SL. Op een dag kwam ik Toya tegen, inmiddels kennen we elkaar dus ook al bijna 15 jaar. Elkaar een tijdje uit het oog verloren maar weer teruggevonden bij toeval. Het zingen ging eigenlijk per ongeluk. Ik had voice aan staan en kreeg ineens een IM van iemand die vroeg of ik het was die daar zo mooi zong, het enige wat ik toen dacht was, zucht…. heb ik weer ?. Maar hij vond serieus dat ik hier wat mee moest doen. Dus de stoute schoenen aangetrokken en bij vrienden navraag gedaan over hoe en wat ik moest doen om te kunnen starten met zingen in SL. Niet eenvoudig voor een A-techneut zoals ik. Maar uiteindelijk heb ik het onder de knie gekregen en ben ik begonnen bij een vriendin om te oefenen voor een repertoire, want ja ik ben maar een huis- tuin- en keuken zangeres. Super nerveus iedere keer met een nieuw liedje voor te zingen bij mijn vrienden, maar het werd dan toch tijd vonden ze dat ik bij andere venues ging zingen. Dus ik heb aan Remy Farman gevraagd of ik mijn 1ste optreden op zijn venue (Oceanus) mocht doen en dit mocht. Mijn 1ste optreden was op 2 mei 2011. En mijn zangcarrière was begonnen.


Waarom doe jij als artiest mee aan CharitySL.nl ?
Ik vind Kika een heel goed doel en heb al eens eerder meegedaan. Ben zelf al veel familieleden verloren aan deze rotziekte waaronder ook een neefje op jonge leeftijd. Het is heel belangrijk dat dit doel goed gesteund wordt en dat er snel meer goede behandelingen zijn waardoor er minder kinderen sterven. Kika doet hiervoor heel goed werk en dat moet behouden worden. Daarom doe ik graag mee als artiest om veel donaties binnen te kunnen halen met deze goede organisatie CharitySL.nl.


Wat wil je de bezoekers van CharitySL.nl voor Kika voor boodschap mee geven?
Geef allen gul want niemand wil dat er een kind sterft. En door iedere donatie die er wordt geschonken, hebben de wetenschappers meer kans om medicijnen te ontwikkelen. CharitySL.nl in Actie voor KiKa helpt hierbij om dit te kunnen verwezenlijken.

CharitySL.nl in actie voor KiKa vind dit jaar plaats van 23 tot en met 27 november 2022

~ Judy Flower ~

Categories: