CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the scenes: Zangeres Hedy Patrucci (hedy.patrucci)

Home » Artiesten » Behind the scenes: Zangeres Hedy Patrucci (hedy.patrucci)

Vandaag mocht ik bij Hedy en haar partner Lord langskomen voor een interview. Hedy is 1 van de live artiesten die voor ons gaat opreden tijden het CharitySL.nl in Actie voor KiKa event.Hedy bedankt dat ik bij jullie langs mocht komen. Hoe ben je in Second Life gekomen en vertel eens meer over je zangcarrière.
Ik ben via mijn broer Jayp, die op Second Life destijds zong (2009), in Second Life gekomen. Ik was daar op bezoek en zong mee, daarom een avi gemaak. Ik ben de jongste van 11 en kom uit een muzikaal gezin. In de kerk ben ik begonnen met zingen en toen ik 6 was met de familie mee gaan doen.


Waarom doe jij als artiest mee aan CharitySL.nl in Actie voor KiKa?
Als het voor een goed doel is ben ik ALTIJD van de partij.

 Wat wil je de bezoekers van CharitySL.nl voor Kika voor boodschap mee geven?
Geniet van het leven want het is maar even en dat vooral de kinderen mogen genieten en gelukkig zijn!

CharitySL.nl in actie voor KiKa vind dit jaar plaats van 23 tot en met 27 november 2022

~ Judy Flower ~

Categories: