CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind the scenes : Zangeres Vanellope (Vanellopesl Resident)

Home » Acties 2022 » Behind the scenes : Zangeres Vanellope (Vanellopesl Resident)

Vandaag een interview in het Nederlands en Engels met Vanellope, een van de live artiesten op CharitySL.nl dit jaar.
Today we have an interview with Vanellope, one of the live singers for CharitySL.nl in Action for Kika,Hallo Vanellope, Vertel eens ; wie ben je , hoe ben je in sl gekomen en vertel eens meer over je zangcarriere.
Hoi Judith Goede dag! In 2020, toen de pandemie uitbrak, moest ons bedrijf dicht. Dus ik moest op zoek naar een andere manier om mijn gezin te onderhouden. Ik besloot om te gaan zingen op Second Life. In de Real Life hield ik me toen ik jonger was ook bezig met enkele activiteiten en muziekevenementen en ik kreeg toen ook de taak als muziekcoördinator en jeugdleider.Waarom doe jij als artiest mee aan CharitySL.nl ?
Het is een voorrecht om deel te nemen aan deze prachtige zaak en een instrument te zijn om andere mensen in nood te helpen.Wat wil je de bezoekers van CharitySL.nl voor Kika voor boodschap mee geven?
Ik ben zo gezegend dat ik deze virtuele wereld heb ontdekt en zoveel mensen zoals jij heb ontmoet, waar jullie via dit platform ook andere mensen helpen. Elke donatie wordt zeer op prijs gesteld en daar zijn we eeuwig dankbaar voor. Steun alstublieft de kinderen in nood onophoudelijk.

CharitySL.nl in actie voor KiKa vind dit jaar plaats van 23 tot en met 27 november 2022

~ Judy Flower ~

Today an interview with Vanellope, one of the live artist on CharitySL.nl in Action for KiKa of this year.

Hello Vanellope, Can you tell us who you are, how did you come to sl and tell us more about your singing career. 
In the year 2020 when pandemic hit the world our business in real life was shut down. That’s when I need to find another source of income to support my family and thats how I decided to sing here. In real world I’m also engaged to some activities and music events during my younger years and been given a task as a music coordinator and a youth leader at the same time.

Why do you as an artist participate in CharitySL.nl?
It’s a privilege to participate in this wonderful cause and be an instrument to help other people in need. This is my way of giving back what the SL community for being so supportive of me ever since.

What kind of message would you like to convey to the visitors of CharitySL.nl for Kika?
Im so blessed to have known this virtual world and met so many people like you where you guys also help other people through this platform. In every penny/donation you give will be very much appreciated and we are forever grateful for that. Please support the children in need unceasingly. More power and blessings to us all. 

CharitySL.nl in action for KiKa will take place this year from 23 to 27 November 2022

~ Judy Flower ~

Categories: