CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Met zijn allen in Actie tegen Kinderkanker

Home » Acties 2022 » Met zijn allen in Actie tegen Kinderkanker

Vanmorgen (maandag 19/12/2022) om 9:00 uur was de start van Missie 538 in Actie voor het Prinses Maxima Centrum om een Clean Room bij elkaar te krijgen. Een speciale behandeling van de afweercellen die normaal voorbereid wordt in Amerika kan dan in Nederland worden gedaan. Dat scheelt heel erg veel tijd en tijd is juist zo belangrijk, want hoe sneller een behandeling kan worden ingezet hoe groter de kansen kunnen worden op overleven.
De start is hier te zien https://www.538.nl

Volg deze week Missie 538 om de vele verhalen te horen over het Prinses Maxima Centrum en natuurlijk voor heel veel muziek. Dit kan via de radio, de pc of via de tv.

Waarom wij dit promoten?
Kinderkanker is heel anders dan wanneer je als volwassene kanker krijgt dus de behandelingen zijn ook anders. Er moet meer onderzoek en nog betere behandelingen komen om kinderen te laten genezen en Kinderkanker de wereld uit te krijgen.

Elk jaar houden wij in Second Life actie voor KiKa die de grootste donateur van het Prinses Maxima Centrum is om te zorgen dat kinderkanker uiteindelijk de wereld uit gaat.
En een van onze bezoekers en donateurs, Mel Shepherd, heeft een prachtig stuk geschreven over Editie 2022 in ModeLS Magazine te lezen op bladzijde 18-25.

We wachten nog op het groene licht van Linden Labs Tilia om het totaal bedrag van 2022 te kunnen omzetten in Dollars en daarvandaan in Euro’s zodat het naar KiKa kan. Helaas duurt het dit jaar veel langer door nieuwe regels in de Tilia.
Zodra het geld van editie 2022 gestort is laten we het jullie uiteraard direct weten.

Ondanks deze vertraging zijn we wel al bezig voor de CharitySL.nl in Actie voor KiKa editie 2023 en heeft de eerste bijdrage van artiesten via TAO al plaats gevonden.
We gaan door want 1 op de 4 kinderen krijgt kanker en helaas overlijden er nog steeds teveel kinderen door Kinderkanker.

Wendy Coba-Calabrese heeft tijdens ons event 2022 gefilmd. Dit is de video van de laatste dag. De andere dagen kan je ook terug vinden op haar account.

 

Wij wensen jullie allemaal hele fijne gezellige Kerstdagen en een gezond en mooi 2023.

~ Toya ~

 

Categories: