CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Heb het leven lief ❤

Home » Blog 2022 » Heb het leven lief ❤

Sja…. Waar begin je dan…Wanneer CharitySL.nl 2022 voorbij is en je tijdens de Finale afscheid genomen hebt als Ceo . Zondagavond wilde ik dat het niet om mij zou gaan, we stonden hier voor KiKa. Ook moeite om woorden te vinden , want de afgelopen tijd gebeurde er ook nog al wat.

Peet en events als CharitySL.nl zijn voor altijd met elkaar verbonden. Mijn eerste Serious request editie op second life was in 2010. How little did i know.. Vanuit Club NL toen organiseerde wij een glazen huis, en dat ging nog jaren door , met deelname aan Serious 2nd life daar op volgend. Toen dat ophield was het leeg.. mijn zorghart wilde nog niet stoppen, zoveel mensen nog te helpen . Gelukkig hadden Rippie en Toya dat ook en CharitySL.nl was geboren. In de 4 jaar die volgden leerden we elkaar als Ceo’s goed kennen. Elkaars goede en minder goede kanten. Het was een enorm mooi proces , met telkens een geweldig resultaat. Natuurlijk ook door de rest van het team dat er bij kwam.

De afgelopen jaren werd de invulling van mijn tijd op Second Life anders. Waar ik in de eerst 6 jaar ongeveer dagelijks online was, werd dit toen ik moeder werd van Levi als minder, maar toen ik mijn partner Ventus leerde kennen nog minder. Mijn leven begon buiten second life steeds leuker te worden en helaas ook drukker. Mijn werk in de zorg begon , naast mijn gezin, meer tijd te nemen en daardoor mijn tijd in Second Life echt puur ontspanning ( lees shoppen ) . Ook is het logisch dat wanneer je minder online bent , je contacten minder worden. Waar je eerst dagelijks online kwam en iedereen in je im sprong, kon ik nu wekenlang inloggen zonder aan gesproken te worden . En dit is niet erg , het gebeurd. Andersom was dat ook zo, ik was aan het shoppen of bezocht een live concert en vond het wel fijn meer in de anonimiteit. Hoe kleiner je kring , hoe minder drama. Die drama in second life, ja dat mis ik echt niet . Dus wees een beetje lief en verdraagzaam voor elkaar, vind je zelf niet belangrijker dan de ander. Echter elk jaar dat gevoel dat we allemaal voelen tijdens een event als CharitySL.nl , ja dat is wat ik dagelijks wil voelen. Een grote familie, geen strijd tussen clubs, allemaal daar voor het zelfde doel en altijd een goede sfeer.

Als Ceo van CharitySL.nl deed ik in eerste instantie de hosten en website , uiteindelijk werd dat ook de sim, sponsors , veiling , raffle, en laatste edities ook meer de artiesten bij. Zoveel leuke dingen, maar als je zo weinig nog online bent, de contacten niet hebt, en je je schuldig voelt naar mensen in je Real life en Second life omdat je aan beide kanten voor je gevoel niet het beste kan geven. Dan is het tijd om bij jezelf te rade te gaan.

Daarom heb ik besloten om terug te stappen als Ceo van CharitySL.nl . Niet uit onwil , niet door drama. Nee om ruimte te maken voor iemand die nog meer uit het event kan halen dan ik. Om mijn lieve , enorm hard werkende collega’s Rippie & Toya meer support te geven , dan dat ik ze het afgelopen jaar gegeven heb. Tijdens het event ben ik misschien wel het drukste van de 3, maar daarvoor hebben deze 2 kanjers al zoveel werk verzet, veel meer dan je je kunt voorstellen. Enorm veel respect voor Rippie &  Toya, de woorden vind ik niet, maar ze weten wat ik voor ze voel. Zoveel liefde voor 2 mensen die zich voortdurend in dienst van een ander zetten , en voor mijn gevoel nog te weinig credits krijgen.

Degenen waarmee ik de afgelopen jaren heb mogen samen werken : het was mij een voorrecht om naast jullie te staan en samen iets heel moois neer te zetten, zonder jullie was het nooit zo’n groot feest. Ook de vaste bezoekers van de events, die altijd even in im kwamen om te zeggen dat ze niet gingen huilen ( ahum ) of even een knuffel of praatje . Het voelde zo warm in jullie nabijheid.

Terwijl ik dit schrijf biggelen de tranen over mijn wangen, want het stemt mij ook bedroefd, afscheid te moeten nemen van iets waar mijn hart zo naar uit gaat. Maar het is goed : heb het leven lief, en wees niet bang. Wanneer je geen woorden vind voor je gevoel dan is er muziek..  CharitySL.nl brengt mensen bij elkaar en wow wat zijn we bij elkaar geweest. We hebben zoveel weer met elkaar mee gemaakt, met een lach en een traan. Maar boven alles, met heel veel liefde. Liefde voor KiKa. Trots op dat ik zolang deel uit heb mogen maken van dit geheel, en ik beloof : ik ben niet weg, want mijn hart blijft bij jullie en bij KiKa. Onkruid vergaat niet en het hosten zit in mijn bloed, en wanneer mijn aanmelding voor volgend jaar goed gekeurd wordt, dan zien jullie mij zeker terug als host.

Met trots zwaai ik af ! Knufffff van Peetjuh die er altijd ergens zal zijn ❤

Categories: