CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

We gaan er tegen aan voor CharitySL.nl 2023

Home » Blog 2023 » We gaan er tegen aan voor CharitySL.nl 2023

De editie van CharitySL.nl 2022 zit er al even op. Wat was het toch mooi en wat een geweldig bedrag hebben we met z’n alle binnen gehaald. Ik denk er aan terug met een gevoel van warmte, gezelligheid, een lach en een traan en samenhorigheid.

Ondertussen zijn er een aantal dingen veranderd. Petra is gestopt als CEO (gelukkig blijft zij nog wel in het team) en zijn er twee nieuwe managers bij gekomen. Namelijk Wendy en ik (Luna). Met z’n vieren gaan we er tegen aan om er voor te zorgen dat het evenement in november 2023 net zo mooi wordt.

Helaas kunnen wij 2022 nog niet helemaal afsluiten vanwege een uitgebreide screening door de Tilia afdeling van Linden Labs waardoor we de Linden Dollars nog niet om kunnen zetten naar Euro’s. Hierover heeft Toya kort geleden een stukje geschreven. We blijven er boven op zitten en houden jullie op de hoogte.

Waar zijn we nu al mee bezig, zul je je af vragen. Dat is onder andere het zoeken van sponsors, contacten leggen, een nieuw thema uitwerken, Wendy is bezig met ons nieuwe YouTube kanaal en we komen regelmatig bij elkaar om de voortgang te bespreken.

Vanaf 22 november tot en met 26 november 2023, zal de 2023 editie van CharitySL.nl plaats vinden en daar zullen de DJ’s, hosts, zangers en zangeressen er samen met jullie voor zorgen dat meer geld binnen gehaald wordt om nog dichter bij de genezing van kinderkanker te komen, dus zet deze data alvast in je agenda en houd de website en facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

~ Luna ~

Categories: