CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Het is gestort CharitySL.nl in Actie voor KiKa editie 2022

Home » Acties 2022 » Het is gestort CharitySL.nl in Actie voor KiKa editie 2022

Hallo Lieve mensen,

EINDELIJK kunnen we het verlossende woord geven: Het bedrag dat we met elkaar bijeen brachten is gestort! Een prachtig bedrag van: € 6.467,95

Toen we 27 november 2022 de actie dagen afsloten en we het verzoek tot omwisselen deden bij Linden Lab Tilia konden we niet vermoeden dat het een lange weg zou worden. Allerlei nieuwe gegevens moesten gedeeld worden, vragen die we stelden maar niet beantwoord kregen, ja met meer vragen en daarna met stiltes.
Vele gesprekken hebben plaats gevonden en vele diepe zuchten van onmacht en frustratie.

En toen ineens was daar na 3 maanden de goedkeuring, ja daar ging wel een traantje los. Meteen alles geregeld met de linden dollars omzetten naar US dollars en over laten boeken naar PayPal waar je dan het uiteindelijke bedrag ziet dat het is geworden na het omwisselen van L$ naar USD en daarna naar Euro.
Vanaf PayPal moet het overgeboekt worden naar een bankrekening, dat duurde nog 2 dagen maar eindelijk stond het vandaag op de bankrekening zodat het direct geboekt kon worden naar KiKa.

Eindelijk kunnen we weer rustig ademhalen, 2022 afsluiten en alle focus op 2023 zetten. Uiteraard gaan de gesprekken met Linden Lab Tilia nog door want we willen dit niet weer zo meemaken.

Wij wachten op dit moment nog op de bedank brief van Kika die we als officiële afsluiting ook aan Linden lab moeten sturen en gaan we de cheque symbolisch nog overhandigen. Maar daar horen jullie later nog over.

Noteer ook in je agenda alvast de volgende datums voor Editie 2023 welke ook ons eerste jubileum zal zijn:
22 November 2023 t/m 26 November 2023 CharitySL.nl in Actie voor KiKa.

Dank jullie wel, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen, want zonder jullie kunnen we dit niet waar maken.
Met elkaar helpen we er aan mee dat Kinderkanker een ziekte wordt waar kinderen niet meer aan hoeven te overlijden.

~ Team 2022 ~

Categories: