CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Waar staat CharitySL.nl voor?

Home » Acties 2023 » Waar staat CharitySL.nl voor?

We kijken terug naar een reeks aan evenementen dat in 2019 werd opgezet door Toya, Rippie en Petra. Een actieve groep mensen die op het online platform Second Life aan de slag gaat voor het goede doel. Elk jaar in de laatste week van november houden wij ons evenement. Dit jaar zijn wij voor het vierde jaar in actie voor KiKa. Het wordt de vijfde editie van CharitySL.nl! Reden voor een feestje!

Het Management team (vanaf dit jaar bestaande uit Toya, Rippie en Wendy), het Blog Team, Het Host Team en het DJ Team gaan elk jaar samen met jullie, omarmers van het goede doel, aan de slag om de wereld een beetje mooier te maken. Te laten zien dat je niet alleen bent, dat er mensen om je geven en hun best doen voor wie het nodig heeft.

Kanker raakt ons vrijwel allemaal. Wanneer de diagnose kanker valt, stort je wereld in. Soms valt die diagnose gelijk na de geboorte. Elke week krijgen 10 kinderen kanker. Daarvan red 19% het niet. Dat willen we anders. Dit moet anders. Ieder kind moet zijn of haar volgende verjaardag halen, lachend naar school te gaan, opgroeien en een toekomst hebben. Kinderen horen niet te vechten voor hun leven in een ziekenhuis of pijn te lijden.

Met jouw steun kan KiKa wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker en de verbetering van leven financieren. We willen met elkaar bereiken dat iedereen, jong en oud, een mooie respectabele leeftijd mag halen op een gezonde manier. We willen dat kanker de wereld uit gaat en geen enkel kind het meer hoeft te krijgen.

Event 2023

In de week van woensdag 22 t/m zondag 26 november houden wij ons jaarlijks evenement. Het thema van editie 2022 was “Sweets for my Sweets”. Een heerlijk zoet thema. Het thema van dit jaar… dat is nog even geheim, maar houd de website en onze social media in de gaten voor wat teasers en hints.

 

Geef het door!

Met nog 2 maanden te gaan, komt het evenement toch al aardig dichtbij. We hopen dat je net zo veel zin hebt als wij. Spread the word, betrek iedereen erbij  die je bedenken kan. Dit allemaal zodat we weer een geweldig bedrag over mogen maken aan KiKa.
Wil je een steentje bijdragen? Check dan de volgende links (nog) een keer:

Ons doel om alle kinderen een onbezorgde jeugd te laten hebben en zich geen zorgen te hoeven maken over leven of dood. Daar staat CharitySL.nl in actie voor KiKa voor.

~ Wendy ~

Categories: