CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind The Scenes: Daan Shuffle

Home » Blog 2023 » Behind The Scenes: Daan Shuffle

Vandaag maken we kennis met Daan, een van onze nieuwe DJ’s bij CharitySL.nl. Ik mag langskomen bij hem thuis. Daan woont in een ontzettend gezellig ingerichte skybox die hij huurt. 

Hallo Daan. Fijn dat je even tijd vrij kon maken om kennis te maken. Wij kennen elkaar nog niet en voor wie jou ook niet kent. Wie is Daan? 

Daan: Ik ben Daan, een DJ in Second Life. Twee keer per week draai ik als DJ bij Highway to Rock, een Amerikaans georiënteerde club en momenteel val ik ook in bij Ohana Rock Club. Ik ben niet meer zoveel online als toen ik vroeger begon met Second Life, maar het DJ’en vind ik nog steeds leuk om te doen. 

Dus volop gezelligheid in het DJ leven. Heb je weleens eerder meegedaan aan een evenement als CharitySL.nl?

Daan: Ik heb van 2012 tot en met 2017 meegedaan aan de edities van Serious Second Life, de voorloper van CharitySL.nl. Het was heel leuk om te doen. Ik heb toen ook veel ‘s nachts gedraaid. Dan komen de raarste verzoekjes voorbij! 

Ik heb Serious Second Life helaas niet mee kunnen maken, maar ik heb er veel over gehoord. Wat maakt het DJ’en tijdens dit soort evenementen zo speciaal?

Daan: Het is speciaal vanwege het doel en de verzoekjes die je binnen krijgt. Die hebben vaak toch een speciale betekenis voor degene die het aanvraagt. Dat is niet altijd zo. Soms krijg je verzoekjes waarvan je denkt: “eh?”. Die variatie maakt het speciaal. De verzoekjes die variëren van emotioneel naar grappig. Daarbij komt dan nog de Lindens die je binnenhaalt voor het doel waar je achter staat.  

Ja, dat is soms zo enorm uitlopend die verzoekjes en de linden die binnenkomen in dit geval voor de kinderen. Dat doe je dan toch maar weer samen. Wat is de reden dat je je hebt ingeschreven voor CharitySL.nl? 

Daan: Ik vond het destijds erg leuk om te doen en ik had er weer zin in. Het is weer even iets anders dan de standaard sets die ik nu doe in de clubs. Dat maakt het leuk om te doen. Bovendien is het een heel goed doel waar ik achter sta. 

Het is heel fijn om je erbij te hebben. Wat heb jij met het doel, namelijk KiKa?

Daan: Ik ken geen kinderen die kanker hebben, maar meer met wat KiKa doet en oplost. Uiteindelijk is dat ook van invloed op kanker bij volwassen. Daar heb ik dan weer persoonlijk mee te maken. Ikzelf heb namelijk CLL, Chronische Lymfatische Leukemie. Dit is goed onder controle te houden met medicatie. Het zou mooi zijn dat men genezing vindt voor alle soorten kanker. 

Dat ben ik met je eens en gelukkig dat de medicatie het onder controle houdt. Wat verwacht je van het evenement en wat zou je de bezoekers willen meegeven?

Daan: Ik verwacht en hoop in ieder geval dat het lekker druk gaat worden, maar ook dat het gezellig wordt. Ik zou iedereen willen meegeven om na te denken en je voorstellen hoe het leven zou zijn zonder kanker in het algemeen. In het bijzonder zonder kinderkanker. 100% genezing voor alle soorten of nog mooier, geen enkele ongeneesbare ziekte, welke dan ook. 

Wat een mooie wens. Een om echt even over na te denken. Ik wil je ontzettend bedanken voor je openhartigheid, je woorden en een kijkje in jouw motivatie om mee te doen met CharitySL.nl in actie voor KiKa.

CharitySL.nl in actie voor KiKa editie 2023 vindt plaats van 22 november 2023 tot en met 26 november 2023.

Categories: