CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind The Scenes: Casje (Casava Cimino)

Home » Blog 2023 » Behind The Scenes: Casje (Casava Cimino)

Het team van CharitySL.nl in actie voor KiKa groeit en vandaag maken we kennis met Casje. Een nieuwe DJ binnen ons team. Ik mag haar ontmoeten bij het huis waar ze samen met haar partner woont. Een gezellig huis in Afrikaanse stijl. Een knusse en gezellige omgeving. Casje geeft aan dat het erg leuk is om naar een thema te bouwen en te decoreren. 

Wat fijn dat ik langs mocht komen voor een interview. We hebben elkaar al een keer eerder mogen ontmoeten tijdens onze meeting voor CharitySL.nl, maar voor wie jou nog niet zo goed kent? Wie is Casje?

Casje: Ik ben dus Casava Cimino. Ik ben al bijna 17 jaar op Second Life  en heb al van alles meegemaakt en ondernomen. Van het hebben van winkel, het creëren van eigen spulletjes en  het hebben van heel wat soorten breedables. Tot eind 2014 het doek viel, omdat mijn partner, waar ik 7.5 jaar alles mee samen deed, plotseling overleed. Daarna moest ik een andere weg gaan bewandelen.
Deze weg ging eerst met iemand naar Osgrid. Dat is een open sim voor builders waar ik enkele jaren gebouwd heb maar ik hield er Second Life ook nog steeds naast. In 2019 wilde ik wederom een nieuwe weg inslaan en leerde ik DJ-en. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. 

Wat een verhaal zeg. Het is moeilijk om iemand waar je alles mee deelt te verliezen, maar de nieuwe wegen leidde je dus naar mooie nieuwe ervaringen. Heb je weleens eerder meegewerkt aan een evenement als CharitySL.nl?

Casje: In real life heb ik heel wat jaren in discotheken gewerkt en zelf discotheken gehad in Duitsland. Ik heb heel lang volop in de muziek gestaan.
Ik heb nog niet eerder meegewerkt aan evenementen zoals deze, maar ik vond het een mooie gedachte. Samen met mijn partner hebben we onze eigen club, daar doen we ook aan evenementen, maar die zijn niet zoals CharitySL.nl, die ook buiten Second Life gaat. 

Dus heel wat ervaring met dingen die bij clubs komen kijken. Waarom heb je ervoor gekozen om mee te werken aan CharitySL.nl en hoe ben je bij ons terechtgekomen? 

Casje: Ik heb in de loop der jaren vaker over KiKa gehoord en het is een mooi doel, waar je iets voor kan betekenen.
Snowy vroeg of ik interesse had om mee te doen, toen dacht ik: waarom ook niet. Vervolgens heeft Vi mijn naam doorgegeven aan Rippie. Die nam vervolgens contact met mij op.

We zijn onwijs blij dat je erbij bent. Echt heel fijn. Wat heb jij met het doel waarvoor wij in actie gaan, namelijk KiKa?

Casje: Enkele jaren geleden is de enige dochter van mijn neef overleden aan kanker. Ze was toen nog geen 18 jaar oud. Ze was een bijzonder meisje en ze was ook te zien in het programma “Over mijn lijk”.
Haar strijd en overlijden zal altijd een plaats houden in onze gedachten en in ons hart. Hoe moeilijk het ook is, alles gaat altijd weer door. Maar wanneer ik iets zie of hoor van het noorderlicht, staat alles even stil en gaan mijn gedachten naar haar uit. Het noorderlicht zal altijd aan haar verbonden blijven omdat het haar grootste wens was om die te mogen zien. Helaas heeft ze deze niet meer kunnen zien, maar het blijft speciaal want het heeft betekenis gekregen. 

Ja, dat begrijp ik. Het noorderlicht is natuurlijk al heel mooi, maar met de gedachten en gevoelens erbij maakt het alles nog specialer. Mag ik je vragen wat op dit moment jouw grootste wens zou zijn in de richting van ons doel?

Casje: Ik hoop dat het evenement een groot succes zal worden. Om iets te mogen betekenen in de gezondheid van kinderen, die mogelijk nog een heel leven voor zich hebben, is een prachtig doel. Mijn wens is dan ook dat mensen hier voor open staan en vrijgevig mogen zijn om dit goede doel te ondersteunen. De dank van ons als DJ’s is om de mensen er de muziek, die ze graag willen horen, voor terug te geven.
De waarheid mag gezegd worden. KiKa is een heel goed doel. Ik ben trots op het CharitySl.nl Team, omdat jullie dit initiatief hier op Second Life hebben opgezet. 

Wat zeg je dat mooi. Ik ben er een beetje sprakeloos van eerlijk gezegd. Dankjewel voor die lieve woorden. Als laatste wil ik je vragen wat je van het evenement verwacht en wat zou je onze bezoekers nog extra op het hart willen drukken?

Casje: Ik verwacht dat we een groot aantal luisteraars hebben. Dat de mensen niet bang zijn om dit goede doel te sponsoren. De kwetsbare groep, namelijk kinderen, mag nooit vergeten worden. Laat de kinderen de mensen van de toekomst zijn. 

Dat vind ik opnieuw hele mooie woorden. Het is prachtig om mee af te sluiten. Ik wil je (nogmaals) bedanken voor je tijd en je openhartigheid. We zijn ontzettend blij dat je bij ons Team bent gekomen. 

CharitySL.nl in actie voor KiKa vindt dit jaar plaats van woensdag 22 november 2023 tot en met zondag 26 november 2023. We hopen jullie, samen met Casje, te mogen verwelkomen tijdens dit gezellige evenement. Tot dan!

Categories: