CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Epic Effects

Home » Acties 2023 » Epic Effects

Vandaag maken we nader kennis Met Mandy Bosshart. Mandy is al jaren lang enorm belangrijk voor CharitySL.nl en steunt CharitySL.nl zowel met Epic Effects en met het ophalen van donaties bij persoonlijke uitdagingen.

Mandy kun je mij en de lezers meer vertellen over Epic Effects? Wat kunnen bezoekers vinden/verwachten? Is er nog plek om shops te huren enz?
Dik 10 jaar geleden werkte ik onder de naam D2T Designs. Wat wel grappig is, dat ik er tijdens het event van CharitySL.nl erachter kwam dat het LIVE uitspreken van die naam, verschrikkelijk klonk. Het heeft me nog een dik jaar geduurd om de overstap te maken naar EPIC EFFECTS. Zal het wel goed gaan etc. Maar tot op de dag van vandaag geen spijt gehad ervan.

EPIC Effects bestaat uit meerdere onderdelen. EPIC Fashion (kleding en schoenen voor mannen en vrouwen), EPIC Nails, EPIC Security, EPIC Games (trivia en chatterboxes) en EPIC KittyCats.
Maar bij de mainstore tref je ook 9 andere winkeltjes, die verhuurd worden. Inclusief een ontzettend leuk winkeltje van jullie eigen CharitySL.nl met Gatcha spulletjes. Momenteel zijn alle winkeltjes verhuurd, maar mochten er mensen belangstelling hebben, gewoon een IM sturen zou ik zeggen.

In het midden probeer ik er altijd iets gezamenlijks van te maken. Bouwen/landscapen is ook een hobby van mij. Soms gaat het volledige op de schop, omdat mijn creatieve brein weer eens op hol slaat. Momenteel kun je rondrijden op gekke voertuigen, potje schaak spelen, een terrasje pakken en nog veel meer … maar je uitnodigen om alles zelf te ontdekken is natuurlijk veel leuker. Het gaat tenslotte om de ervaring, winkelen en lol maken.

Hoe heb je gehoord over CharitySL.nl en wat is de reden dat je meer wilde doen dan alleen het event bezoeken?
Bijna 6 jaar geleden werd ik in RL benaderd om in de organisatie van Samenloop voor Hoop te komen helpen. Een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen, een 24-uurs wandelestafette waarbij je samen met lotgenoten stil staat bij kanker én het vieren van het leven. Dat was zo slopend, maar mooi en krachtig tegelijk. Na een paar slechte ervaringen van soortgelijke SL evenementen, ging ik overstag toen Toya met KiKa kwam aanzetten. En wist ik hier MOET ik aan meedoen.

Op welke manier ondersteun jij CharitySL.nl?
Veel L$ doneren gaat simpelweg niet door RL (alleenstaande moeder van 2 kids en werkend in de ouderenzorg). Dus kwam ik met meerdere plannen, om mijn creativiteit te gebruiken zodat anderen L$ zouden uitgeven voor het goede doel. Bijvoorbeeld een complete trouwerij of een maand lang wonen op mijn privé-eiland, om even 2 maffe voorbeelden te geven van wat ik liet veilen, alles voor het goede doel!

Zo maakte ik een paar leuke kledingstukken die tijdelijk verkocht werden op de markt tijdens het event, dat smaakte naar meer. Sinds januari dit jaar, heb ik met goedkeuring van CharitySL.nl organisatie een heuse EPIC KiKa kleding lijn die verkocht wordt op MP en Inworld – het hele jaar door! Van de verkoop gaat 80% naar CharitySL.nl Uiteraard wordt alles netjes verantwoordt bij CharitySL.nl We hopen dit jaar op L$10.000 uit te komen, maar dat kan ik niet zonder hulp van de kopers. Niet slecht voor een ‘hobby’ toch?

18 November 2023 staat er weer iets bijzonders op de agenda, wat kun je er over vertellen?
EPIC KiKa gaat de catwalk op. Er komt binnenkort een heuse Fashion Show in samenwerking met Audace. Bijna alle outfits van EPIC KiKa zullen te zien zijn, en wat er daar verkocht wordt aan de gasten die er zijn gaat 100% naar CharitySL.nl

Welke boodschap zou je willen geven aan de bezoekers van CharitySL.nl ?Gewoon IETS doen. Als het niet in L$ kan, help dan op een andere manier mee. Wees actief en creatief! Steun!
Alle beetjes helpen en SAMEN maken we er weer een mega succes van. Kinderkanker MOET de wereld uit!

 

Categories: