CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Behind The Scenes: Karin Tatar

Home » Blog 2023 » Behind The Scenes: Karin Tatar

Vandaag maken we het team van dit jaar compleet. We maken kennis met Karin Tatar. Zij gaat dit jaar voor het eerst mee doen in actie voor KiKa als host van CharitySL.nl. We maken nader kennis met Karin tijdens dit interview.

Hallo Karin. Wat fijn om je even te spreken. Wij kennen elkaar al een klein beetje vanuit Embrace, maar voor wie jou niet of niet zo goed kent. Wie is Karin?
Karin: Ik ben Karin Tatar en ik ben sinds 2010 in Second Life. In de afgelopen jaren heb ik eigenlijk van alles gedaan. Zoals bijvoorbeeld hosten, clubs bezoeken en muziek luisteren. 

Lekker veel activiteiten rondom muziek en gezelligheid zo te horen. Heb je wel eens eerder met een evenement als dit meegewerkt?
Karin: Dit gaat de eerste keer zijn dat ik meedoe met een evenement als CharitySL.nl. Ik ben erg benieuwd hoe het zal gaan. De vorige events heb ik wel meegemaakt en dat was heel erg leuk. 

Het is elk jaar weer een feestje inderdaad. Waarom heb je ervoor gekozen om mee te werken aan CharitySL.nl in actie voor KiKa?
Karin: Eigenlijk gewoon, omdat ik mijn steentje bij wil dragen aan dit gezamenlijke doel. Ik ken niemand die met kinderkanker te maken heeft gehad, maar wil wel dat het de wereld uit gaat en daar moeten we met zijn allen aan meehelpen.

Dat ben ik helemaal met je eens! Wat verwacht je van het evenement zelf en wat zou je de bezoekers mee willen geven?
Karin: Ik verwacht dat het goed bezocht wordt. Natuurlijk verwacht ik ook veel muziek en heel veel donaties allemaal voor dat gezamenlijke doel. Weg met kinderkanker! Dus kom allemaal tijdens het evenement van 22 november tot en met 26 november!

Dat lijkt me een duidelijke boodschap om mee af te sluiten. Ik wil je onwijs bedanken voor je tijd en je motivatie om je in te zetten voor KiKa. 

Mogen we jou, samen met Karin, verwelkomen tijdens ons evenement? We hopen je te zien in de week van woensdag 22 november tot en met zondag 26 november bij CharitySL.nl in actie voor KiKa.

 

Categories: