CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Charity Fashion Show Epic & Audace Fashion Models

Home » Acties 2023 » Charity Fashion Show Epic & Audace Fashion Models

De prachtige modellen van Audace Fashion Models en Mandy Bosshart van Epic waren de hoofdrolspelers in een succesvolle Fashion show op een mooie locatie met runway. En waarom? Voor CharitySL.nl voor KiKa!

De modeshow was een samenwerking tussen Mandy Bosshart van Epic, die de prachtige outfits verzorgde, ZeeZee producent van deze Charity Show, Debbiedoo Tigerfish, de CEO van  Audace, die deze shows mee organiseert en de venue regelt, Zee Zimileo een artistieke en getalenteerde vrouw die helpt met assisteren en prachtige runways bouwt.
De modellen waren: Abbie Galateana, Ame Morningstar, Auroralilith McMahon, Judith Harvy, Larida Andel, Lyra Winter-BreiL, Margot LaSalle, Naar Rexen, Nony Barcelos, Shaza Eliana Denver en Sholy Kaestner Zhaoying.
En dan was er Tails Sonic die alle modellen aankondigde en de muziek verzorgde.

De modeshow was een combinatie van casual en formal wear en terwijl iedereen naar prachtige outfits keek werd er flink gedoneerd voor het goede doel, namelijk KiKa. Er kwamen schitterende outfits voorbij, prachtige looks en er heerste een ontspannen sfeer.

Create Together catwalk, a walk of hope to Change life

Hoeveel de avond heeft opgebracht voor KiKa? Dat kun je zien tijdens het CharitySL.nl event dat over een paar dagen begint.

Een laatste reactie van Mandy? “Trots op het eindresultaat, ik was een beetje zenuwachtig, maar ben heel blij met de uitkomst en hoe het er uit zag. Volgend jaar doen we graag weer mee!


CharitySL.nl 2023 vind plaats van woensdag 22 november 2023 tot en met zondag 26 november 2023.

Categories: