CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Danceshow Allegro Dance Company.

Home » Blog 2023 » Danceshow Allegro Dance Company.

Het was afgelopen zaterdag een drukke avond voor CharitySL.nl in actie voor KiKa. Niet alleen EPIC en Audace werkte samen om een geweldige modeshow te verzorgen ook konden we genieten van een geweldige dansshow van de Allegro Dance Company!

In een geweldig mooie show met verschillende prachtige decors en geweldige dansen nam de Allegro Dance Company ons mee door verschillende magische werelden. Je kon je ogen uitkijken over alle prachtige decor onderdelen, maar ook over de geweldige particles, de dansers en de danseressen. Alle onderdelen werkte geweldig samen met de muziek, maar ook als een geweldig verhaal dat werd verteld via de muziek stream in het Duits en in het Engels.

Wij bedanken Allegro voor hun grootse inzet tijdens deze geweldige show. Het totaal bedrag dat is gedoneerd aan CharitySL.nl maken we bekend tijdens onze actieweek van 22 november tot en met 26 november! Dus als je nieuwsgierig bent…. Kom langs en kom erachter hier!

 

 

English:
It was a busy evening last Saturday for CharitySL.nl in action for KiKa. Not only did EPIC and Audace work together to provide a great fashion show, we also enjoyed a great dance show from the Allegro Dance Company!

 

They put on a wonderful show with several beautiful decor sets and great dances, the Allegro Dance Company took us through different magical worlds. You could watch the beautiful decor elements but also at the great particles, the dancers and the female dancers. All parts worked great together with the music, but also combined with a great story told through the music stream in German and English.

We thank Allegro for their great efforts during this great show. We will announce the total amount donated to CharitySL.nl during our event week from November 22nd to November 26th! So if you are curious…. Come over and check it out right over here!

 

Categories: