CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

Paradorn Ansar sings for KiKa CharitySL.nl 2023

Home » Blog 2023 » Paradorn Ansar sings for KiKa CharitySL.nl 2023

Vanmorgen stond de eerste artiest van CharitySL.nl 2023 op het programma. En wat was het een super goed begin met een zanger van eigen bodem: Paradorn Ansar! Paradorn zingt regelmatig op zijn eigen venue (Sky Music Park) in Second Life, maar is ook een veel geziene performer op andere bekende podia op de grid. Paradorn nam ons mee met zijn vliegensvlugge vingers op de gitaar langs nummers als: rollercoaster, living doll en meer! Paradorn is een Nederlandse artiest die geweldige zang op het podium brengt, gespecialiseerd in country en pop en wat jazz, allemaal begeleid door zijn uitstekende akoestische gitaar! Zijn liefde voor muziek en geweldige podiumprésence maken dit een show die je niet wilt missen.

Natuurlijk wilden we meer weten van Paradorn!

Hoe lang zing je al? En hoe ben je in Second Life gerold?

Paradorn: Ik zing al meer dan 10 jaar op sl. Een vriendin heeft me in Second Life gehaald. Heb er een tijdje rond gelopen en stond op het punt om van Second Life af te gaan. Toen ontdekte ik de live music scene en ben er zo ingerold.

wat heeft je doen besluiten om mee te doen en een optreden te verzorgen hier op CharitySl.nl? Wat heb jij met KiKa?

Paradorn: Ik heb me voorgenomen om 3 tot 4 keer per jaar voor een goede Charity event te spelen. Ik vind het belangrijk dat mensen ook op de mindere kanten van het leven worden gewezen en een bijdrage ter verbetering kunnen leveren. Ik heb een eigen venue en daar staat ook permanent een tipboard voor KiKa. Ik draag KiKa een warm hart toe omdat zij goed werk verrichten. En tja…kinderen he 🙂

Wat zou jou wens zijn als je denkt aan KiKa of kinderen en hun familie die dagelijks te maken hebben met de gevolgen van kanker?

Paradorn: Mijn wens is heel simpel. Dat geen enkele ouder deze ellende moet doormaken met geen enkel kind.

Daar kunnen we ons alleen maar bij aansluiten! Nogmaals DANK dat je dit wilde doen Paradorn!

Categories: