CharitySL.nl

Samen maken we de wereld een stukje mooier

CharitySL.nl 2023 de Start!

Home » Blog 2023 » CharitySL.nl 2023 de Start!

De kop is eraf en de eerste nacht zit erop, vandaag is het dus tijd voor de eerste volle dag, maar daarbij ook dag twee van CharitySL.nl 2023. Gisteravond ging CharitySL.nl 2023 van start met DJ Toya & DJ Rippie, de gezonde spanning was te voelen, maar de verzoekjes vonden al snel de juiste weg. De DJ’s zijn nog fris, mede dankzij de bezoekers die ook tot in de late uurtjes bleven.


Het is zweten, lachen en dansen geblazen! Vandaag is het tijd voor meer verzoekjes, veilingen en artiesten. Het is vandaag tijd voor CharitySl.nl 2023 dag 2. Als jij of net aan het ontbijt zit of al zuchtend in de file staat, zijn we er weer bij. Kun je niet op Second Life, kun je natuurlijk ook luisteren via deze website, zie onder voor de player. Vandaag is het hoedjes dag! Dat betekent dat we je graag verwelkomen met hoofd deksel! Heb je er geen? Geen probleem zowel bij de Merchandise als de Markt zijn hoedjes verkrijgbaar en je steunt er meteen KiKa mee!

Wat kun je allemaal doen om je steentje bij te dragen? Zoals elk jaar kun je gewoon plaatjes aanvragen. Ook kun je nog steeds online (via de website) en inworld geld doneren. Mocht je echt je handen uit de mouwen willen steken, dan kun je natuurlijk altijd je eigen actie opzetten. Van het verkopen van je kleding tot rondgaan met een collectebus, alles kan. Is dit alles niks voor jou maar ben je wel bereid om geld te besteden aan een bijzonder item of een leuke ervaring? Bied dan op de veiling, deze gaat vandaag ook van start! En natuurlijk is er de markt met de allerleukste items voor KiKa en de Raffle.

Vandaag mogen we ook 3 artiesten verwelkomen bij CharitySL.nl in actie voor KiKa. Om 11 uur in de ochtend vinden we Paradorn Ansar op het podium. Dan om 12 uur zal Christine Sunshine het uur vullen met een geweldig live optreden, met daarna nog een uur genieten van Vanellope!


Waarom staan we hier? Voor KiKa! Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Inmiddels overleeft 81% van deze kinderen de eerste vijf jaar na de diagnose. Mede dankzij de onderzoeken die KiKa financiert. Want zo’n 20 jaar geleden lag dit nog rond de 72%. Een duidelijk bewijs dat onderzoek écht helpt en 100% kans op genezing steeds dichterbij komt.
Kortom genoeg redenen om vandaag weer te arriveren en je onder te dompelen in de magische wereld van CharitySL.nl 2023 voor KiKa.

Zien we je straks?

http://maps.secondlife.com/secondlife/Mulholland%20Highway/92/133/22

Categories: